Ana SayfaDedikoduPınar Altuğ Yeni İmajının Sırrını Açıkladı

İlgili Postlar

Pınar Altuğ Yeni İmajının Sırrını Açıkladı

Pınar Altuğ, Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla gündem olmuştu. Hayranlarının tanımakta zorluk çektiği Altuğ, Hadise’ye benzetilmişti. Ve Pınar Altuğ yeni imajının sırrını açıkladı. İşte o açıklamalar;

Pınar Altuğ’dan Evlilik Sözleşmesi Açıklaması

Aralık ayında Jülide Ateş’in programına konuk olan Pınar Altuğ “Mutlu evliliğin sırrı evlilik sözleşmesi mi?” sorusunu “Hayır asla değildir. Bana göre içinde hiçbir hesabın olmamasıdır, bunu sadece para anlamında söylemiyorum. Bunu böyle yaparsam böyle olur gibi hesaplar başlarsa bence o evlilikte tehlike var demektir. Ben 17 yaşından beri kendi parasını kazanan, kimseye eyvallah etmemiş bir kadınım. Çok bildiğimi okuyabiliyorum, çok şükür kendi mesleğim var kendi param var. Evliliğin aşkına kapılıp ya da hayat öyle getirdiği için çocuklara vs. iş hayatından vazgeçip eve tek gelen parayı paylaşan bir ailede yarın öbür gün kadın dımdızlak sokağa bırakılacaksa, evet evlilik sözleşme yapılmalı. Ben kendi açımdan böyle bir şeye ihtiyaç duymadım, hayır bizim aramızda evlilik sözleşmesi yok. Tam tersi bizim aramızda hiç para konuşulmaz; 14 senedir beraberiz 12 buçuk senedir evliyiz, biz hiç böyle bir senin şu kadar var, benim şu kadar var hiç olmadı. Bu bir şans.” sözleriyle yanıtladı.

Kıskançlıktan Yağmur Atacan’a Sosyal Medya Hesabı Mı Açtırmadı?

Aynı röportajda ki “Bir ara kıskançlıktan eşine sosyal medya hesabı açtırmadığın, çok yedirip kilo aldırdığın söylendi…” sorusu karşısında Altuğ ”

Bir gün biri “Eşinizin neden Instagram’ı yok” yazdı. Ben de “İzin vermiyorum” diye dalga geçtim. Koca adam, zorla hesap mı açayım! Kiloyu da kendi alıyordu. Ben diyet yemekler yapıyordum ama o yanına dışarıdan kebap söylüyordu. Şimdi çok zayıfladı.” yanıtını vermişti. Bu röportajdan kısa bir süre sonra eşinin doğum gününü kutlayan Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafın altına “Sonsuza kadar ‘evet’ demiştim sana.” notunu düştü.

Yağmur Atacan Kimdir?

Pınar Altuğ Yeni İmajının Sırrını Açıkladı

Zaman zaman takipçilerine verdiği cevaplarla gündem olan Altuğ, bu karelerden birinin altına gelen “Kilo verdiğiniz aşikar. Lakin yüzünüze küçük dokunuşlar olarak neler yaptırdınız?” yorumuna yanıt verdi. 46 yaşındaki Altuğ, “İyi makyaj ve photoshop candır” diyerek estetik yaptırmadığını açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler