Ana SayfaDedikoduAllon Hakko ve Merve Oflaz Sahilde Yürürken Görüntülendi

İlgili Postlar

Allon Hakko ve Merve Oflaz Sahilde Yürürken Görüntülendi

Burcu Esmersoy’dan ayrıldıktan bir süre Arka Sokaklar dizisinin oyuncusu Merve Oflaz ile bir aşka yelken açan Allan Hakko geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Allan Hakko ve Merve Oflaz sahilde yürürken görüntülendi.

Dostlukları Aşk’amı Dönüştü?

Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni olan “Arka Sokaklar”dizisinin Bahar Komiserine can veren oyuncu Merve Oflaz ve Allan Hakko, geçtiğimiz yaz bolca aynı mekanda yakalanmışlardı..

Haklarında çıkan aşk hakkında yöneltilen soruları inatla reddeden ünlü ikiliden Vakko’nun veliahtlarından Allan Hakko ile başarılı oyuncu Merve Oflaz’ın dostluklarının aşka dönüştü ve yakışıklı iş adamının Ulus Savoy’daki lüks dairesinde oturdukları söyleniyor.

Merve Oflaz:” Kimseye Muhtaç Olmamak Özgüvenimi Tetikliyor”

Allan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

Merve Oflaz ile Allan Hakko’nun kasım ayında aynı evi paylaşmaya başladıkları söylenmişti. Bugne kadar ilişkilerini gizli tutan çift, artık saklanmıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’a giden Hakko ve Oflaz, snowboard yaparken çektikleri kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Merve Oflaz Kimdir?

Allon Hakko ve Merve Oflaz Sahilde Yürürken Görüntülendi

Önceki gün sevgilisi Allan Hakko ile görüntülenen ünlü oyuncu Merve Oflaz, Arnavutköy sahilinde köpeklerini gezdirdi. İlişkilerini gözlerden uzak bir şekilde sürdüren ikilinin karantina sürecinde birlikte kaldığı iddia ediliyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezintiye çıkaran Merve Oflaz ile Allan Hakko, boş sokakların tadını çıkardı. Muhabirleri görünce utangaç tavırlar sergileyen çift, soru kabul etmeyerek evlerinin yolunu tuttu. Çift muhabirlere hiçbir açıklama yapmamayı tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler