Ana SayfaÜnlülerMerve Oflaz:" Kimseye Muhtaç Olmamak Özgüvenimi Tetikliyor"

İlgili Postlar

Merve Oflaz:” Kimseye Muhtaç Olmamak Özgüvenimi Tetikliyor”

2008 ‘de Medya patronu Acun Ilıcalı’nın sunduğu “Var Mısın Yok Musun?” adlı yarışması ile ünlenen, aynı zamanda Survivor şampiyonu, oyuncu, sunucu ve pilates eğitmeni olan Merve Oflaz, MAG Mart Kadınlar Günü özel dosyasına konuk oldu. Çarpıcı açıklamasıyla Özel Merve Oflaz Haberinin Detayları yazımızda…

Allan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

Merve Oflaz:” Kimseye Muhtaç Olmamak Özgüvenimi Tetikliyor”

2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler yarışmasında birinci olan, pilates eğitmeni ve oyuncu Merve Oflaz, MAG Kadınlar Günü dosyasına konuğuydu.

Merve Oflaz’ın Arabasına Saldırı Düzenlendi…

“Kadınların yaşadığı zorluklar arasında ciddiye alınmamak da yer alıyor”

On parmağında on marifeti olan Merve Oflaz, Kendi sektöründe zorluk ya da ayrımcılık adı altında yaşanan sıkıntıların diğer sektörlere göre daha az olduğunu belirterek  “Maalesef genel olarak kadınların yaşadığı zorluklar arasında yeterince ciddiye alınmamak, fırsat eşitliğine sahip olamamak, mobbing, iş ve özel yaşam dengesi ve duygusallık bahanesi var” diye konuştu.

Merve Oflaz: “Özgür Bir Bireyim”

Kendi ayaklarının üzerinde durabilmenin paha biçilemez bir duygu olduğunu ifade eden Merve Oflaz, “Özgür bir bireyim. Bunun sonucunda her şeyimi kendim yapıyorum. Kimseye muthaç olmamak özgüvenimi körüklüyor” dedi.

Merve Oflaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler