Ana SayfaÜnlülerMerve Oflaz'ın Arabasına Saldırı Düzenlendi...

İlgili Postlar

Merve Oflaz’ın Arabasına Saldırı Düzenlendi…

Yılların fenomen dizisi Arka Sokaklar ‘ın başarılı oyuncularından Merve Oflaz‘ın Bebek’teki bir sokağa park ettiği lüks otomobiline kimliği henüz belirlenemeyen şahıslar tarafından saldırı düzenlendi. Korkunç olayın Detayları Haberimizde…

“Aşk Yok” Diyen Merve Oflaz Allan Hakko İle Bakın Ne Yapmış…

Merve Oflaz’ın Aracına Saldırı Düzenlendi…

Güzel oyuncu Merve Oflaz, önceki gün kullandığı  lüks marka otomobilini Bebek’te bir sokağa bıraktı. Günün ortalarına doğru işe gitmek için evden ayrılan başarılı oyuncu, arabasına tam bineceği sırada şok geçirdi.

Merve Oflaz’ın Numarasını Escort sitelerinde Paylaşmışlar!

Merve Oflaz‘ın aracının cam tavanında kırıklar ve bazı bölmelerinde darp izleri vardı. Ünlü oyuncu durumu toparlar toparlamaz emniyet müdürlüğünün yolunu tuttu ve  şoke eden olayla alakalı hemen şikayetçi oldu.

Şikayet Üzerine Soruşturma Açıldı…

Sabah haberin hazırlamış olduğu özel hberine göre, polis birimine verdiği ifadede darbe sonucu oluşan maddi hasarın tam olarak ne kadar olduğunu bilemediğini, herhangi bir kimseden de şüphelenmediği belirtti. Otomobiline zarara uğratan kişi yada kişilerin tespit edilmesini taleb eden ünlü oyuncunun ihbarı sonrasında olayla alakalı soruşturma başlatıldı. Polis birimi otomobilin park edildiği sokak üzerinde varolan kamera kayıtlarının incelenmesi için işe başladı.

Merve Oflaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler