Ana SayfaDedikoduManken Ece Gürsel 'in Ablası Hakkındaki Bomba İtirafı...

İlgili Postlar

Manken Ece Gürsel ‘in Ablası Hakkındaki Bomba İtirafı…

Türkiye’nin en ünlü mankenlerinden biri olan Ece Gürselden bomba açıklamalar geldi. Güzel manken ablasının kamu oyuna yansıyan ilişkisi hakkında ilk defa konuştu. İşte Detaylar…

Ece Gürsel İhaneti Canlı Yayında Anlattı!

Manken Ece Gürsel ‘in Ablası Hakkındaki Bomba İtirafı…

Manken Ece Gürsel ‘in ablası Burçe Gürsel, uzun zamandır başka biriyle evli olan sevgilisi Rıfat Sarıcaoğlu ile aşk yaşıyor. Rıfat Sarıcaoğlu’ ile olan birlikteliğinden iki çocuğu olan abla Burçe Gürsel, geçtiğimiz haftalarda haklarında ortaya çıkan ayrılık haberlerine, “Biz 8 yıldır ayrı yaşıyorduk. Rıfat Bey zaten kendi evliliği var ve kendi evinde yaşıyor. Biz ise kendi evimizde yaşıyoruz. Hiçbir zaman birlikte yaşamadık. Son zamanlarda göz önüne olmayınca ayrıldık zannedildi. İlişkimiz bu şekilde sürüyor” şeklindeki şok ifadeleriyle herkesi şaşkına çevirmişti.

Ece Gürsel: “Beni Hiçbir Şekilde İlgilendirmemektedir”

İlişkisiyle Magazin Haberleri ‘ne bomba gibi düşen abla Burçe Gürsel’in ünlü bir manken olan kız kardeşi Ece Gürsel ise konu hakkında ilk defa konuştu. Sosyal medya hesabından “Açıklama” adı altında bir paylaşım yapan ünlü manken, kesin bir dille ilişki hakkındaki görüşlerini ortaya koydu.

Ece Gürsel ‘in açıklamaları ise şöyle; “Kamuoyunun ve bana yüzlerce mesaj atan, üzerine vazife olmadığı halde yorum yapmayı vazife edinen, hakaret etmeyi, küfür etmeyi kendilerinde hak gören, bilinçli, bilinçsiz, okumuş ya da cahil, böyle hassas konulara “ayrıca” çok meraklı olan, diğerlerinin de dikkatine; Ablam ‘Burçe Gürsel’ hakkında yapılan haberlerle ilgili, çok fazla konuşmamayı tercih ettim. Takdir edersiniz ki; bu konu tarafların hayatının bir parçasıdır ve beni hiçbir şekilde ilgilendirmemektedir.”

“Hep Karşı Çıktık”

“Lakin haberlerde benim de ismim geçtiği için ve yapılan yorumlarda ben de, ablam gibi linç edildiğim için bu açıklamayı yapmak istedim. 8 yıl önce başlayan ve hala da devam eden bu ilişkiyi, ne ben, ne de annem hiçbir zaman, onaylamadık ve empati yeteneği yüksek insanlar olduğumuz için hep karşı çıkmaya çalıştık. Fakat gerek ablam, gerekse çocuklarının babası, yaşça olgun insanlar olup, haklı olarak bizim onayımıza tabi ki ihtiyaç duymadılar.”

“Keşke Yaşananlara Şahit Olabilseydiniz..”

“Zaman içerisinde de bize sadece bu durumu kabullenmek ve onlara saygı duymak düştü. Bu süre zarfında çocuklar da olunca, bizler aile olarak, ablamın ve çocuklarının tabi ki yanında olduk ve her zaman da yanında olmaya devam edeceğiz. Ama yine söylüyorum; bu demek değildir ki, biz bu yaşanılan durumu kabul ediyoruz. Böyle olaylarda, ülkemizde maalesef hep kadın suçlanır ve linç edilir. Keşke sizler de bu 8 yıl boyunca yaşananlara ve yaşatılan tatsızlıklara şahit olabilseydiniz. İşte o zaman daha farklı yazılar yazacağınıza eminim.”

“Taraflar Halinden Son Derece Memnun”

“Evet, bu konunun savunulacak hiçbir yanı yok, ama unutmayınız ki kimse tek başına böyle bir olayın içinde olmadı. Taraflar halinden son derece memnun ve durumu kabullenmiş ise, bizlere de, sizlere de susmak düşer. Bundan sonra; bu konuyla alakalı haber yapılması halinde; ablam Burçe Gürsel de, ismim geçtiği için ben de yasal yollara başvurmak zorunda kalacağız. Çünkü Ece Gürsel’in hayatı da, evi de, yaşantısı da ayrıdır. Keza, ablamın da hayatı ve yaşantısı ayrıdır.”

Ece Gürsel kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler