Ana SayfaDedikoduAllan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

İlgili Postlar

Allan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

Geçtiğimiz seneye damgasını vuran Burcu Esmersoy ve Allan Hakko aşkı ne yazık ki pek de uzun sürmemişti. Mutlu gibi görünen çiftin arasına kara kedi girmiş daha da kötüsü Allan Hakko ayrılıktan bir ay sonra bir başkasıyla görüntülenmişti. Bir süredir Merve Oflaz’la olduğu bilinen Alan Hakko’dan şaşırtıcı bir hamle geldi. Allan Hakko ve Merve Oflaz aşkından ilk fotoğraf paylaşıldı. İşte o fotoğraf;

“Burcu Sadece İşine Aşık”

Geçtiğimiz sene aşklarıyla gündeme damgasını vuran Allan Hakko ve Burcu Esmersoy aşkı çok kıs sürmüştü. Kulislerde dolaşan söylentilere göre ilişkiyi bitiren Burcu Esmersoy’un  disiplinli yaşamı ve işine çok daha fazla zaman ayırmasıydı. Allan Hakko’nun da yakın dostlarına “Burcu sadece işine aşık” dediği de öne sürüldü.

Allan Hakko Burcu Esmersoy’u Çabuk Unuttu.. Yeni Sevgili Bakın Kim..

Kameralardan Kaçamadılar

“Arka Sokaklar” dizisinin Bahar Komiserine can veren oyuncu Merve Oflaz ve Allan Hakko, geçtiğimiz yaz bolca aynı mekanda yakalanmıştı. Haklarında çıkan aşk hakkında yöneltilen soruları inatla reddeten ünlü ikiliden Vakko’nun veliahtlarından Allan Hakko ile başarılı oyuncu Merve Oflaz’ın dostlukları belliki aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

Allan Hakko ve Merve Oflaz Aşkından İlk Fotoğraf

Merve Oflaz ile Allan Hakko’nun kasım ayında aynı evi paylaşmaya başladıkları söylenmişti. Bugne kadar ilişkilerini gizli tutan çift, artık saklanmıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’a giden Hakko ve Oflaz, snowboard yaparken çektikleri kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Merve Oflaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler