Ana SayfaDedikoduHivda Zizan Alp'ten Olay Yaratan Sözler

İlgili Postlar

Hivda Zizan Alp’ten Olay Yaratan Sözler

Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp sosyal medya hesabı üzerinden zehir zemberek açıklamada bulundu. Kendisine eleştirenlere tepki veren Hivda Zizan Alp’ten olay yaratan sözler geldi. İşte o açıklama;

SEFİRİN KIZI 51. BÖLÜM ÖZETİ!

Dudu, Güven’in yanında çalışırken Yahya’ya onların ne dolaplar çevirdiğini anlatır. Güven ile Sedat, aralarındaki köstebeğin Dudu olduğunu anlar. Halise, evdeki dinleme cihazlarını yok ettirir. Sancar, hapisten çıkar çıkmaz Mavi ile kızının yanına gidip hasret giderir.

Daha sonra eve gelip annesine, Mavi’nin Melek’i kaçırmadığını, kendisinin onları korumak için bir yere yerleştirdiğini anlatır. Halise, önce kızsa da durumu anladıktan sonra Sancar’la birlikte Mavi ile Melek’in yanına gitmek ister. Dudu, işinden istifa eder.

Sedat, Dudu’yu yemeğe diye götürüp onu bir yere götürüp kapatır. Onun ağzından laf almaya çalışır. Sancar, Dudu’nun Sedat tarafından kaçırıldığını anlayıp Güven’in yanına gider. Güven, Sedat’la anlaştığı gibi ona Sedat’ın yerini söyler.

Sancar, Dudu’yu Sedat’ın elinden kurtarır. Sedat’ı, bagaja atıp emniyete götürür. Bagaja bilerek giren Sedat, oraya takip cihazı yerleştirir. Göz altına alınan Sedat, hastaneye sevk edilmek ister ve oradan da kaçar.

Elvan, evliliğinde kendisinin de hataları olduğunu söyleyip ikili tekrar tanışmış gibi yapıp birlikte olmaya başlar. Zehra, evlendikten sonra Kavruk’u küçümsemeye başlar. Durumu anlayan Kavruk, Zehra’yla konuşup boşanmaya karar verir.

Mavi’nin doğum sancıları tutar. Sedat’ın, hastaneden kaçtığını öğrenen Sancar, hemen Mavi’nin yanına doğru yola çıkar.

Sevilen 3 Dizi Ekranlara Veda Ediyor

Hivda Zizan Alp’ten Olay Yaratan Sözler

Hivda Zizan Alp’in sosyal medya paylaşımı olay yarattı. Sefirin Kızı’nın Elvan’ı beğenilen oyuncu Hivda Zizan Alp hakkındaki yorumlara karşı sert bir açıklamada bulundu. Kendisi hakkında bilinçsizce yorum yapıldığını öne süren ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündemin tartışılan konuları arasında yer aldı.

Sefirin Kızı’nın Elvan’ı Hivda Zizan Alp’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu kendisini eleştirenlere karşı yaptığı paylaşımda ” “Neden zekanız yok gibi davranıyorsunuz?” dedi. Kendisine yöneltilen kötü yorumlara karşılık veren Hivda Zizan Alp ayrıca, yorum yaparken kendisini etiketlemeyenlere de atıfta bulundu.

Hivda Zizan Alp Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler