Ana SayfaDedikoduPelin Karahan'dan Kilo Açıklaması

İlgili Postlar

Pelin Karahan’dan Kilo Açıklaması

Son dönemde verdiği kilolarla konuşulan Pelin Karahan, önceki gün Vadistanbul’da görüntülendi. Alışveriş turuna gelen oyuncu, sosyal medyada verdiği kilolarla ilgili çok sayıda mesaj ve yorum aldığını söyledi. Pelin Karahan’dan kilo açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Objektiflere Yakalandı

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Bayram tatilini Bodrum’da geçiren oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Yalıkavak Marina’da yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karahan, “Çocuklar için geldik. Çok yoğun bir tempodan çıktığımız için böyle sinlenmeye ihtiyacım vardı.” ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki oyuncu, “Bedri Bey de burada çocuklarla evde. Ben de yürüyüşe çıktım. Spor yapmaktan keyif alıyorum.” dedi.

Pelin Karahan 11 Kilo Verdi!

Zayıfladığını belirten ünlü isim, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü;

11 kilo verdim, hala da devam ediyorum. Çok yoğun bir çalışma tempom olduğu için artık kendi gidiyor. Sağlıklı olduğum için sorun yok. Beni uzun süredir görmeyen arkadaşlarım şaşırıyor, ‘Sana ne olmuş böyle!’ diyorlar.

Rol aldığı bir tiyatro oyunuyla ilgili de konuşan Pelin Karahan, “Tiyatrodayım, biletler de güzel satılıyor. Tiyatro daha keyifli. Komedi çok güzel, çok eğleniyorum. Sahnede hata yapma lüksün yok o yüzden çok çalışmak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Pelin Karahan’dan Kilo Açıklaması

Bedri Güntay ile evli olan 37 yaşındaki oyuncu, “Ekranda güzel gözükmek için yani işim için kilo veriyorum. Kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum. 48 kiloyum ve mutluyum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler