Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan "Biz de Mağdur Taraftayız"

İlgili Postlar

Pelin Karahan “Biz de Mağdur Taraftayız”

Oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz gün eşi Bedri Güntay ile Yalıkavak’ta görüntülendi. Karahan kendisine yöneltilen “Parfüm” davası sorularına “Yeni olan bir şey değil. Burada benim eşim de mağdur durumda. Daha süreci devam ediyor. Biz de mağdur olan taraftayız.” dedi. Detaylar haberimizin devamında….

Biz de Mağduruz

Bodrum’da tatiline devam eden oyuncu Pelin Karahan geçtiğimiz gün Yalıkavak’ta görüntülendi. Gazetecilerle sohbet eden Karahan kendisine yöneltilen “Parfüm” davası ile ilgili sorulara şu sözlerle yanıt verdi;

“Öyle bir şey yok. Bu zaten daha önceden devam eden bir dava. Yeni olan bir şey değil. Burada benim eşim de mağdur durumda. Eşimin onlardan daha önce açtığı bir dava var zaten. Bu haberlerin eşimin en başarılı olduğu ve kariyerinin en iyi olduğu dönemde çıkması çok manidar. Daha süreci devam ediyor. Biz de mağdur olan taraftayız.”

Pelin Karahan’ın, iş insanı olan eşi Bedri Güntay’ın hakkında ‘hayali ihracat’ suçlaması ile dava açılmıştı. İhracatını yapmadığı parfümler üzerinden KDV iadesi almakla suçlanan Güntay’ın 18 yıla kadar hapsi isteniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler