Ana SayfaÜnlülerTürkiye'nin Yardım Çağrısı Ünlüleri İkiye Böldü

İlgili Postlar

Türkiye’nin Yardım Çağrısı Ünlüleri İkiye Böldü

Ülkemizde devam eden orman yangınları için sosyal medyada başlatılan “Help Turkey!” (Türkiye’ye yardım et!) etiket paylaşımı sosyal medyada ünlüleri ikiye böldü. Şehrazat’ın “Bu yurt dışı çağrısı ağrıma gitti!” paylaşımına Hazal Kaya’dan jet yanıt geldi. Detaylar haberimizde…

Nilgün Belgün Kimdir?

Şehrazat Kimdir?

Yanan Ormanlar Zorunuza Gitsin!

Türkiye’yi saran orman yangınları sürerken sosyal medyada “Help Turkey!” (Türkiye’ye yardım et!) çağrısı başlatıldı. Bir çok sosyal medya kullanıcısı “Help Turkey!” başlıklı paylaşım yaparken bu durum ünlüleri ikiye böldü.

Şehrazat, sosyal medya hesabından, “Bu yurt dışı çağrısı ağrıma gitti!” gönderisi yayınladı. Şehrazat’a Nilgün Belgün’den “Benim de ağırıma gitti. Ben de paylaşmayacağım!” sözleri ile destek geldi.

Hazal Kaya kimdir?

Hazal Kaya, ise bu paylaşımlara “Cayır cayır yanan canları izlemek zorunuza gitsin!” şeklinde yanıt verdi.

Şehrazat ve Farah Zeynep Abdullah Kapışması

Şehrazat daha önce de oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sosyal medyada girdiği tartışma ile gündem olmuştu. Ünlü söz yazarı ve besteci sosyal medya hesabından, “Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım” ifadeleriyle bir tweet attı.

Usta isme cevap başarılı oyuncu Farah Zeynep Abdullah vererek; “Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka” diye bir soru yöneltti.

Farah Zeynep Abdullah, usta isimden öyle bir yanıt aldıki, şaştı kaldı… Usta isim bu tepkiye; “Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem” diye yazdı.

Genç oyuncu’ nun kendisinden tam 37 yaş büyük olan usta sanatçı Şehrazat’a hitafen kullandığı cümlerler sosyal medyada kısa sürede gündem oluverdi…

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler