Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay'dan Makyajsız Paylaşım

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan Makyajsız Paylaşım

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, uzun süredir aşk yaşadığı yapımcı Necati Kocabay ile tatile gitti. Tatilden kareler paylaşayan Nurgül Yeşilçay’dan makyajsız paylaşım geldi. Ünlü oyuncu doğal haliyle beğeni topladı. İşte Nurgül Yeşilçay’ın o paylaşımı;

Sette Kaza Atlattı

Kaza geçirdiğini açıklayan Yeşilçay, “Bir süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! Kendi kullandığım araçla büyük bir Kaza atlattım! Ağzıma, çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bir süre daha devam edecek! Azıcık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız. Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen” ifadelerini kullanmıştı.

“Hem Direğe Hem Ağaca Çarptım”

Geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de görüntülenen 45 yaşındaki güzel, “Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek” dedi.

“Sergi de Patladı”

Uzun süredir yapımcı Necati Kocabay ile aşk yaşayan, 2010 yılında boşandığı Cem Özer ile evliliğinden Osman Nejat (16) adında bir oğlu olan Nurgül Yeşilçay, İngiltere’nin başkanti Londra’daki yeni projesi hakkında bilgi de verdi.

Başarılı oyuncu, “Resim sergisi açtık pandemide, o da patladı. Şimdi Londra’da açılacak. Oğlumun Londra’da ilk tiyatro oyunu var, bizim de orada oyunumuz olacak. Biz ona gideceğiz, o bize gelecek” şeklinde konuştu.

Nurgül Yeşilçay’dan Makyajsız Paylaşım

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yapımcı sevgilisi Necati Kocabay ile birlikte tatil sezonunu açtı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve sık sık günlük hayatından paylaşımlarda bulunan Yeşilçay, o anları da yayınladı.

Makyajsız bir şekilde objektif karşısında poz veren 46 yaşındaki oyuncu, gönderisine “Merhaba ben makyajsız halimle dikkat çekerken çektim. Her an mayolu halimle dikkat çekerken de çekebilirim!” ifadelerini not düştü.

Nurgül Yeşilçay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler