Ana SayfaDedikoduPelin Karahan 11 Kilo Verdi!

İlgili Postlar

Pelin Karahan 11 Kilo Verdi!

Bayram tatilini Bodrum’da geçiren Pelin Karahan, Yalıkavak’ta yürüyüş yaparken görüntülendi. Fit görünümüyle herkesi kendisine hayran bırakan ünlü oyuncudan kilo itirafı geldi. Sıkı bir diyet ve spor porgramına giren Pelin Karahan 11 kilo verdi. Peki Pelin Karahan hangi diyeti uyguladı? İşte detaylar;

Objektiflere Yakalandı

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Bayram tatilini Bodrum’da geçiren oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Yalıkavak Marina’da yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Karahan, “Çocuklar için geldik. Çok yoğun bir tempodan çıktığımız için böyle sinlenmeye ihtiyacım vardı.” ifadelerini kullandı.

37 yaşındaki oyuncu, “Bedri Bey de burada çocuklarla evde. Ben de yürüyüşe çıktım. Spor yapmaktan keyif alıyorum.” dedi.

Pelin Karahan 11 Kilo Verdi!

Zayıfladığını belirten ünlü isim, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

11 kilo verdim, hala da devam ediyorum. Çok yoğun bir çalışma tempom olduğu için artık kendi gidiyor. Sağlıklı olduğum için sorun yok. Beni uzun süredir görmeyen arkadaşlarım şaşırıyor, ‘Sana ne olmuş böyle!’ diyorlar.

Rol aldığı bir tiyatro oyunuyla ilgili de konuşan Pelin Karahan, “Tiyatrodayım, biletler de güzel satılıyor. Tiyatro daha keyifli. Komedi çok güzel, çok eğleniyorum. Sahnede hata yapma lüksün yok o yüzden çok çalışmak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan bir döneme damgasını vuran ‘Kavak Yelleri’ dizisinde canlandırdığı ‘Aslı’ karakteriyle adını duyuran Pelin Karahan, 2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile nikah masasına oturmuştu.

Mutlu birliktelikleri süren çiftin, Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler