Ana SayfaDedikoduOyunculuğu Bıraktığı İddia Edilen Keremcem'den İlk Açıklama

İlgili Postlar

Oyunculuğu Bıraktığı İddia Edilen Keremcem’den İlk Açıklama

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem, önceki akşam Etiler’de objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyunculuğu bıraktığı iddia edilen Keremcem’den ilk açıklama geldi. İşte Keremcem’in o açıklamaları;

Etiler’de Kameralara Yakalandı

Keremcem, dün akşam Etiler’deki bir restoranda bir kadın arkadaşıyla yemek yerken görüntülendi.

Ünlü isim, mekan çıkışında basın mensuplarını görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Keremcem, gazetecilere “Siz nereden çıktınız?” diyerek, gülümsedi.

Keyifli halleriyle dikkat çeken 44 yaşındaki şarkıcı, yanındaki arkadaşıyla ilgili “Aman arkadaşlar, kendisi üniversiteden sınıf arkadaşım. Ayrıca benim sosyal medya hesaplarımı yönetiyor.” ifadelerini kullandı.

Keremcem’in Yeni Albüm İçin Kolları Sıvadı

Yakın zamanda 10 şarkılık bir albüm çıkaracağını söyleyen Keremcem, “Kısmet olursa albüm çıkacak, çalışmalarını yapıyorum. 10 şarkılık olacak, çok heyecanlıyım.” diye konuştu.

Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan ünlü isim, muhabirlerin ekranlara veda ettiği yönünde çıkan iddiaları sorması üzerine “Arkadaşlar şu anda sizden duydum, nereden çıkıyor bu haberler bilmiyorum. Tabii ki öyle bir durum yok, güzel bir proje olursa neden olmasın.” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler