Ana SayfaDedikoduÖzlem Yıldız Sosyal Medyanın Diline Düştü

İlgili Postlar

Özlem Yıldız Sosyal Medyanın Diline Düştü

Sosyal medyası hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen sunucu Özlem Yıldız, paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyanın diline düştü. Güzel sunucu photoshop’lu paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek yine yaptı yapacağını. Özlem Yıldız’ın son paylaşımı sosyal medyada alay konusu haline geldi. İşte Detaylar..

Özlem Yıldız: Aldığım Nafaka Haftalık Market Alışverişim Bile Değil

Özlem Yıldız Sosyal Medyanın Diline Düştü

Şimdilerde Bozcaada’da ya tatilini yapan eski sunucu Özlem Yıldız, plajda çekildiği fotoğraflarını sosyal medya takipçileri ile yayınladı. Pozunu kusursuz bir hale getirmek için photoshop kullanan Özlem Yıldız, photoshopu biraz abartınca olanlar oldu. Sosyal medyada oldukça konuşulan Özlem Yıldız Sosyal Medyanın Diline Düştü

Özlem Yıldız kimdir?

Son fotoğraf paylaşımında poza müdahaleyi biraz abartan 40 yaşlarındaki ünlü sunucu, merdivenleri yamultunca sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte Özlem Yıldız’ın Photoshoplu O Pozu;

Özlem Yıldız'ın Photoshoplu O Pozu
Özlem Yıldız’ın Photoshoplu O Pozu

Özlem Yıldız Öncedende Photoshop İle Gündem Olmuştu..

Geçen senelerde bir moda atölyesinde elbise deneyen Özlem Yıldız, çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabında paylaşmıştı. Bu Fotoğrafınada photoshoplayan Özlem Yıldız, aynadaki yansımayı dikkate almayınca ortaya bu hali çıkmıştı.

Eski Eşi Gözaltına Alınan Özlem Yıldız Sessizliğini Bozdu!

Özlem Yıldız photoshop
Özlem Yıldız photoshop

Eski sunucu Özlem Yıldız, daha öncesinde de ünlü popçu Demet Akalın ile pozuna uyguladığı photoshop ile yine sosyal medyada gündem olmuştu.

Özlem Yıldız photoshop
Özlem Yıldız photoshop

Demet Akalın kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler