Ana SayfaÜnlülerÖzlem Üzülseydi Bu Sakinlikte Olmazdım!

İlgili Postlar

Özlem Üzülseydi Bu Sakinlikte Olmazdım!

Özlem üzülseydi bu sakinlikte olmazdım! Geçtiğimiz gün düzenlenen iş adamı Murat Karabova’nın doğum günü partisinle Ece Erken ile yakınlaştığı iddia edilen Berkay, gazetecilere sinirlendi. Magazinde bomba etkisi yaratan haberin ardından önceki akşam bir yemek çıkışı görüntülenen ünlü şarkıcı, hamile eşiyle ilgili soruya sert bir yanıt verdi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken ile Berkay’ın Yakınlaştığı İddia Edildi!

Özlem üzülseydi bu sakinlikte olmazdım!

Özlem üzülseydi bu sakinlikte olmazdım! Murat Karabova’nın doğum günü partisinde Ece Erken ile yakınlaştığı iddia edilen şarkıcı Berkay, haberleri sert bir şekilde yalanlamıştı.

Ece Erken’in 20 yıllık dostu olduğunu ifade eden Berkay, hakkındaki iddialarla ilgili “Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı. Bir salmıyorsunuz beni, rahatça yaşayayım. Benim 20 yıllık arkadaşım. Bir görüntü varsa çıkarın o zaman; en fazla kulak kulağa konuşmuşuzdur.” sözleriyle cevap vermişti.

Önceki akşam Arnavutköy’de bir balıkçı çıkışında kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, yöneltilen soru karşısında bir hayli sinirlendi.

Muhabirlerin kendisine yönelttiği hamile olan eşi Özlem Ada Şahin’in yaşanılan bu olaydan nasıl etkilendiği sorusuna, “Benim eşimin saçının bir tek teli yere düşmez, eğer o üzülseydi ben bu sakinlikte olmazdım. Ece’ye de yazık günah, kız ağlıyor, onun da bir çocuğu var.” sözleriyle tepki gösterdi. 

Çıka haberler karşısında muhabirlere sitem eden Berkay, “Beni bırakın artık, salın… Ne yapacağımı bilmiyorum. Haklının acelesi yoktur, haklı olan bekler. Haksızın acelesi vardır.” ifadesini kullandı. 

Ece Erken ve Berkay'ın bu görüntüde yakınlaştıkları iddia edilmişti.
Ece Erken ve Berkay’ın bu görüntüde yakınlaştıkları iddia edilmişti.

Berkay Şahin kimdir?

Sizi Allah’a havale ettim!

Ünlü şarkıcının eşi Özlem Ada Şahin, çıkan haberler karşısında sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile şunları söylemişti:

“O kadar komiksiniz ki oturduğum yerden gülüyorum. Merak etmeyin hamileliğimi etkileyecek, yanından geçebilecek bir durum değil! Yalan haber, inanmayın böyle şeylere… 5 senedir birlikteyiz, tek bir kere bile bu tarz haberimiz çıkmadı. Şimdi niye çıkıyor? Oturup düşünün. Berkay’ın bana olan sevgisini, aşkını dünya alem biliyor. Arkadaşı Murat Karabova’nın doğum gününe katıldı. 30 kişinin olduğu mekanda herkesle oturup konuştu, erkenden de eve döndü. Bu bir bayan olduğu için bu tarz çirkin yakıştırmalar yapmaya hazır bekleyen kişiler Allah’a havale ettim sizi.”

Özlem Ada Şahin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler