Ana SayfaÜnlülerMurat Boz: Zor da Olsa Başardım!

İlgili Postlar

Murat Boz: Zor da Olsa Başardım!

Murat Boz: Zor da olsa başardım! Önceki gün düzenlenen yeni filmi “Öldür Beni Sevgilim” in basın toplantısına katılan Murat Boz, çekimler hakkında samimi itiraflarda bulundu. Yeni filminde başrolü Seda Bakan ile paylaşan Murat Boz, 1 Mart’ta vizyona girecek olan “Öldür Beni Sevgilim” de rol aldığı arkadaşlarıyla birlikte basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Murat Boz’un Kehaneti Gerçekleşti!

Murat Boz: Zor da olsa başardım!

Murat Boz: Zor da olsa başardım! 1 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan Öldür Beni Sevgilim filminin basın toplantısı için bir araya gelen film oyuncuları, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başrollerini Murat Boz ve Seda Bakan’ın canlandırdığı filmde; Açelya Topoğlu, Özgür Emre Yıldırım, Seda Güven, Yosi Mizrahi gibi başarılı oyuncular yer aldı.

Tüm kadronun katıldığı ve ilk gösterimin yapıldığı bu özel geceye Murat Boz esprileri ile damgasını vurdu.

Milli Piyango’da büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra birbirinden kurtulmaya çalışan karı kocanın hikayesinin konu edildiği filmde Murat Boz, çekimlerin yapıldığı Fethiye’den dönmek istemediklerini ifade etti.

Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncuları tam kadro geceye katıldı.
Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncuları tam kadro geceye katıldı.

Murat Boz kimdir?

Hocaya güvenmeseydim nasıl yapardım bilmiyorum

Sahne gereği yamaç paraşütü yapmak zorunda kalan başarılı şarkıcı Murat Boz, yükseklik korkusu olduğu için en çok bu sahnede zorlandığını belirtti.

“En zorlandığım sahne buydu, benim yükseklik korkum var, set ve rol için olmasa kimse beni paraşüte bindiremezdi.” sözleriyle en büyük fobisinin yükseklik olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, “Usta paraşütçüler işliğinde bunu yapabildim, uçarken sadece bana verilen komutları yaptım, eğer paraşütü kullanan hocaya güvenmeseydim nasıl yapardım bilmiyorum ama zor da olsa bunu başardım.” dedi.

Filmde diğer başrolü üstlenen başarılı ve güzel oyuncu Seda Bakan ise Murat Boz hakkında söylediği “Açık konuşmak gerekirse ilk başta filmde bir pop starla çalışacağım için çok heyecanlıydım ama aynı zamanda; “Murat Boz acaba çok kaprisli midir?” “Sette kendisini ne kadar bekleriz? diye düşüncelerim vardı. Murat’la candan arkadaş olabileceğimi hiç tahmin etmemiştim. Murat gerçekten göründüğü gibi birisi.” sözleri ile kahkahalara neden oldu.

Bebek beklediği haberleri ile ilgili de konuşan Seda Bakan, “Ben bunu duyuran muhbiri arıyorum, bir kaç kişi dışında bilen yoktu. Hamile olduğumu sizlere kendim haber vermek isterdim ama elde olmayan sebeplerden dolayı biri bu haberi uçurdu ve ben haber veremedim” dedi.

Murat Boz’a “Murat dayı olacak, ben de inşallah hala olurum” sözleriyle imada bulunan güzel oyuncu, ünlü popçudan inşallah yanıtını aldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler