Ana SayfaÜnlülerEce Erken'i Allah'a Havale Ettim!

İlgili Postlar

Ece Erken’i Allah’a Havale Ettim!

Ece Erken’i Allah’a havale ettim! Geçtiğimiz haftalarda eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık’ın sarmaş dolaş bir erkekle görüntülenmesi magazin gündemine bomba etkisi yaratmıştı. Ece Erken’in Söylemezsem Olmaz programında Aşık’ın eşini aldattığı iddialarıyla ilgili sözleri üzerine Yağmur Aşık, adeta ateş püskürdü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emre Aşık Eşinin İhanetini Affetmedi!

Ece Erken’i Allah’a havale ettim!

Ece Erken’i Allah’a havale ettim! Yağmur Aşık’ın Etiler’de bir gece kulübünde erkek arkadaşıyla samimi şekilde eğlenirken görüntülenmesi üzerine Ece Erken, sunduğu Söylemezsem Olmaz programında Aşık’ın eşini aldattığı iddialarıyla ilgili sert yorumlarda bulunmuştu.

Şarkıcı Berkay’ın Ece Erken ile yakınlaştığı iddiaları magazin gündeminde konuşulurken, eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık sosyal medya hesabından ünlü sunucuya adeta ateş püskürdü.

Berkay ve Ece Erken tarafından bu iddiaların yalanlamasının ardından sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Yağmur Aşık, “İlahi adalet her zaman tecelli eder” diyerek ünlü sunucuyla ilgili şunları söyledi:

“İlahi adalet her zaman tecelli eder. Ece Erken hanım siz bana iftira atarken, ben sizi Allah’a havale ettim ve o ne güzel yaradandır ki insanlara her zaman ektiğini biçtirir.

“Hep beni eleştirdiniz ve ben bağlanıp tek kelime etmedim size. Böyle birşey var yok beni ilgilendirmiyor ancak bir anne olarak asıl şu an seni en iyi ben anlıyorum. Lakin benim başıma gelen olaydan farklı değildi. Be eşimi aldığım nafakadan vazgeçerek affettim. Aldatacak olsam hazır paramı alır önüme bakardım. Kavga ettik, barıştık. O da bana bir sürü şey söyledi. Bu da bizi ilgilendirir. İnşallah bundan sonra yorum yaparken bunu göz önüne alarak başka insanları ve benim çocuklarımı da düşünürseniz sevinirim.”

Yağmur Aşık'ın bir erkekle çekilmiş samimi görüntüleri için Ece Erken, sert söylemlerde bulunmuştu.
Yağmur Aşık’ın bir erkekle çekilmiş samimi görüntüleri için Ece Erken, sert söylemlerde bulunmuştu.

Emre Aşık Kimdir?

Allah sizi bin beter etsin!

Bir erkekle sarmaş dolaş eğlenirken görüntülenen Yağmur Aşık, hakkında çıkan ihanet iddialarını şöyle yalanlamıştı:

“Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır, itibar etmeyin lütfen. Yanımdaki insan benim kardeşimden öte sevdiğim can dostumdur. Ben eşimden habersiz hiç kimse ile görüşmem de, eğlenmem de, bir yere de gitmem. Benim eşim gittiğim, yaptığım herşeyimi bilir lakin, benim kardeşim bildiğim insan ile bu şekilde ihanet etti yazılması çok çirkin, şerefsizce ve sadece bir mekana kar getirecek reklam içeriklidir.

Hayatımda ilk kez gittiğim bir mekanda böyle bir iftiraya maruz kaldığım için çok üzgünüm, kırgınım… Sırf sizin mekanınızın reklamı olacak diye benim evliliğimi, itibarımı, 3 çocuğumu düşünmediniz mi? Siz nasıl bir ahlak ve vicdan taşıyorsunuz? Dilerim allah sizi bin beter etsin, insanlığınız batsın!!!”

Ece Erken kimdir

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler