Ana SayfaÜnlülerEmre Aşık Eşinin İhanetini Affetmedi!

İlgili Postlar

Emre Aşık Eşinin İhanetini Affetmedi!

Emre Aşık eşinin ihanetini affetmedi! Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık, geçtiğimiz haftalarda bir erkekle sarmaş dolaş eğlenirken görüntülenmişti. Eşinin bu görüntülerinin basına yansımasının ardından Emre Aşık, yaptığı açıklamada “Arkadaşlarıyla dışarı çıkacağından haberim vardı. Biliyordum.” diyerek iddiaları yalanlamıştı. Takvim Gazetesinin haberine göre ise Emre Aşık ihaneti affetmedi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emre Aşık Eşinin Görüntüleri ile İlgili İlk Defa Konuştu!

Emre Aşık eşinin ihanetini affetmedi!

Emre Aşık eşinin ihanetini affetmedi! Geçtiğimiz haftalarda eski milli futbolcu Emre Aşık’ın eşi Yağmur Aşık’ın, bir eğlence mekanında erkek arkadaşıyla sarmaş dolaş görüntüleri oldukça konuşulmuştu.

Gittiği eğlence kulübünde çekilen görüntülerinin basına yansımasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yağmur Aşık, şunları söylemişti:

“Hakkımızda çıkan haberler asılsızdır, itibar etmeyin lütfen. Yanımdaki insan benim kardeşimden öte sevdiğim can dostumdur. Ben eşimden habersiz hiç kimse ile görüşmem de, eğlenmem de, bir yere de gitmem. Benim eşim gittiğim, yaptığım herşeyimi bilir lakin, benim kardeşim bildiğim insan ile bu şekilde ihanet etti yazılması çok çirkin, şerefsizce ve sadece bir mekana kar getirecek reklam içeriklidir.

Hayatımda ilk kez gittiğim bir mekanda böyle bir iftiraya maruz kaldığım için çok üzgünüm, kırgınım… Sırf sizin mekanınızın reklamı olacak diye benim evliliğimi, itibarımı, 3 çocuğumu düşünmediniz mi? Siz nasıl bir ahlak ve vicdan taşıyorsunuz? Dilerim allah sizi bin beter etsin, insanlığınız batsın!!”

Emre Aşık'ın, eşinin gece kulübünde çekilen görüntüleri sonrasında ihaneti affetmediği iddia edildi.
Emre Aşık’ın, eşinin gece kulübünde çekilen görüntüleri sonrasında ihaneti affetmediği iddia edildi.

Emre Aşık Kimdir?

Boşanıyoruz, geri dönüş yok!

Yağmur Aşık’ın Etiler’de bir gece kulübünde Mustafa isimli bir erkekle görüntülenmesinin ardından konuşan Emre Aşık, “Eşimin arkadaşlarıyla çıktığından haberim var.” sözleri ile olayı geçiştirmişti.

Takvim Gazetesinin haberine göre ise, Emre Aşık’ın 3 çocuğunun annesi Yağmur Aşık ile bu görüntüler sonrasında tartıştığı ve yakın çevresine “Boşanıyoruz, geri dönüş yok” dediği iddia edildi.

Geçtiğimiz yıl birbirlerine karşılıklı açtıkları boşanma davası ile oldukça konuşulan Emre – Yağmur Aşık çifti, sürpriz bir karar alarak boşanmaktan vazgeçmişti.

Eşiyle boşanmaktan vazgeçtiğini açıklayan Yağmur Aşık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile “Evli erkeğe meraklı ne çok kadın varmış” diyerek eşine mesaj atan kadınları ifşa etmişti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler