Ana SayfaÜnlülerEce Erken ile Berkay'ın Yakınlaştığı İddia Edildi!

İlgili Postlar

Ece Erken ile Berkay’ın Yakınlaştığı İddia Edildi!

Ece Erken ile Berkay’ın yakınlaştığı iddia edildi! Önceki gün Murat Karabova’nın doğum günü partisine giden Ece Erken ve şarkıcı Berkay’ın, gecede oldukça yakınlaştıkları iddia edildi. Geceye hamile eşi Özlem Ada Şahin’in katılmadığı dikkatlerden kaçmazken, Ece Erken hakkında çıkan iddialarla ilgili adeta ateş püskürdü. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken ve Bircan Bali’ye 1 Aylık Hapis Cezası!

Ece Erken ile Berkay’ın yakınlaştığı iddia edildi!

Ece Erken ile Berkay’ın yakınlaştığı iddia edildi! Önceki gün ünlü iş adamı Murat Karabova’nın düzenlenen doğum günü partisinde Ece Erken ve şarkıcı Berkay Şahin’in yakınlaştığı haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.

Ünlü isimlerin katıldığı doğum günü partisinde, iki ünlü ismin gecenin ilerleyen saatlerinde samimiyeti arttırarak öpüştüğü iddia edildi.

Hakkında çıkan bu iddia karşısında adeta çılgına dönen ünlü sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ateş püskürdü.

Ece Erken ile Berkay Şahin'in yakınlaştığı iddia edildi.
Ece Erken ile Berkay Şahin’in yakınlaştığı iddia edildi.

Ece Erken kimdir?

Ece Erken ateş püskürdü!

Berkay Şahin ile 20 yıllık arkadaş olduklarını ifade eden ünlü sunucu, şunları söyledi:

“Hayatımda gördüğüm en gerizekalı habere de cevap verdiğim için gerçekten utanç duyuyorum. Böyle bir haber çıktığı için de. Ama Berkay ve Özlem’den daha açık konuşacağım. Birilerini aklamak için, birilerini yalan haberle harcamaya çalışmayın, harcanırsınız. 20 yıllık arkadaşım olmasına rağmen, yayında kimi zaman ağır bir şekilde eleştirdiğim Berkay ile dün yüz yüze geldik. Bununla ilgili konuştuk. Reynmen’in tıklanmasıyla ilgili konuştuk. Konuşmalarımızı mı anlatayım? Müzik sesi vardı. Kulağına eğildim.”

Berkay Şahin kimdir?

Bir salmıyorsunuz beni, rahatça yaşayayım!

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin ise eşi Özlem Ada Şahin ile birlikte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada hakkında çıkan haberleri şu şekilde yalanladı:

“Şimdi bir de Ece Erken olayı çıktı. Bir salmıyorsunuz beni, rahatça yaşayayım. Benim 20 yıllık arkadaşım. Bir görüntü varsa çıkarın o zaman; en fazla kulak kulağa konuşmuşuzdur. Benim 20 yıllık arkadaşım ve konuşmam gereken konular vardı. Dün gece onu gördüm konuştum. İyi de oldu. Ya biz iyiyiz, bizi salın. Biz işimizi gücümüzü yapalım. Bu arada bir şey söyleyeceğim. Haberi yapan yerlerin ne amaçla yaptığını, ne için yaptığını çok iyi biliyorum. Kimlerle arası iyi kimlerle kötü hepsini biliyorum. Haklının acelesi yoktur arkadaşlar. Haklı bekler. Haksızın acelesi vardır. Vakti zamanı geldiğinde her şey gün ışığına çıkar Allah’ın izniyle. Bizi bir salın ama bizi bir bırakın. Biz iyiyiz huzurluyuz, mutluyuz.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler