Ana SayfaÜnlülerÖzkan Uğur "Eski rahatsızlığım tekrarlandı"

İlgili Postlar

Özkan Uğur “Eski rahatsızlığım tekrarlandı”

‘MFÖ’ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, rutin kontroller için hastaneye başvurdu. Kanser tedavisi gören Uğur, “Hastalığımdan dolayı altı ayda bir kontrole geliyorum. Her şey iyi, normal şu anda” demişti. Özkan Uğur “Eski rahatsızlığım tekrarlandı”

Özkan Uğur Kimdir?

Şimdiler de ise 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini ikiz kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur’un (68) hastalığı yeniden tekrarlandı. MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladı. Usta sanatçı, hastalığının tekrarladığını ifade ederek, sahnelere bir süre ara verdiğini duyurdu.

Kanser Tedavisi Gören Özkan Uğur’un Son Hali! Ünlü Gruptan “Maske Tak” Şarkısı Geldi

Özkan Uğur’dan Üzücü Haber!

2013 yılında yakalandığı lenf kanserini ikiz kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur’un (68) hastalığı yeniden tekrarlandı. MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başladı. Usta sanatçı, hastalığının tekrarladığını ifade ederek, sahnelere bir süre ara verdiğini duyurdu.

Uğur yaptığı açıklamada, “Eski rahatsızlığım tekrarladığı için akıllı ilaç tedavisine başladım. Bu süreçten en faydalı sonucu almak adına bir süre kalabalıktan ve yorucu tempodan uzak kalmam gerekiyor. Bu nedenle konserlerimizi bir müddet ertelemek durumundayız. En kısa sürede buluşmak ümidi ve sevgilerimle…” ifadelerini kullandı.

Kanser Olduğu Ortaya Çıkan Özkan Uğur’dan Açıklama!

Geçtiğimiz yıllarda hastalığı nükseden Özkan Uğur, Temmuz 2020’de “İkinci kez karşılaştığım bu maçtan da galip çıktım. Dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu koronavirüs belasından da kurtuluruz. Yakında konserlerimizde görüşmek üzere Herkese sağlıklı günler dilerim. Sevgilerle…” notunu paylaşmıştı.

Uğur, “Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor.”

Temmuz ayı ile birlikte konserlerin başlayacağı hatırlatılan ünlü sanatçı, “İnşallah sahnelere başlayacağız. Seyircimizi çok özledik. Yakında hep birlikte kavuşacağız” diye konuşmuştu geçtiğimiz yıllarda.

Tedavi Gören Özkan Uğur’dan Yeni Haberler!..

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Özkan Uğur ile ilgili asılsız bir iddia sosyal medyada dolaşmaya başlamıştı. 2013 yılında yakalandığı lenf kanserini yenen, ancak bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlayan usta müzisyenin hayatını kaybettiği öne sürülmüştü. Bu iddiaya sosyal medya hesabından yanıt veren Uğur, “Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler. Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Sevgiler” demişti.

İşte Özkan Uğur’un Son Hali;
İşte Özkan Uğur’un Son Hali;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler