Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım, "Aziz" Hakkında da Açıklamalarda Bulundu!

İlgili Postlar

Murat Yıldırım, “Aziz” Hakkında da Açıklamalarda Bulundu!

Show TV ekranlarında bu sezonun en iddialı dizilerinden birisi olması beklenen Aziz dizisininde rol alan Murat Yıldırım, “Gayet güzel gidiyor. Sezon sonuna doğru geldik, yorulduk. Bize gelen tepkiler de çok güzel. Yeni sezon olup, olmayacağı ise bu ay içinde belli olur” dedi.

Murat Yıldırım Kimdir?

Damla Sönmez kimdir?

Show TV’nin yeni dizisi Aziz’in yönetmen koltuğunda Recai Karagöz oturuyor. Dizinin  senaryosunu Eda Tezcan kaleme alıyor. Dizide 1930’lu yıllarda varlıklı bir ailenin yaşadıkları anlatılıyor. Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizinin Yeni sezon olup, olmayacağı ise bu ay içinde belli olur. Hem sinema, hem de dijitale bir projemiz olacak.

Murat Yıldırım: ‘Aziz’ gayet güzel gidiyor

Show TV’nin sevilen izlenen dizisi ‘Aziz’de rol alan Murat Yıldırım, “Gayet güzel gidiyor. Sezon sonuna doğru geldik, yorulduk. Bize gelen tepkiler de çok güzel. Yeni sezon olup, olmayacağı ise bu ay içinde belli olur” dedi

Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu şirketin yapımını üstlendiği ve 5 haftada çekimleri tamamlanan polisiye-komedi türündeki “Aynasız Haluk” adlı filmin galası gerçekleştirildi. Geceye katılan Murat Yıldırım (43), basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Murat Yıldırım kimdir
Murat Yıldırım kimdir

Show TV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Aziz’de rol alan Yıldırım, “Tolgahan’a destek olmak için geldim.” şeklinde konuştu.”Aziz” hakkında da açıklamalarda bulunan Yıldırım, “Dizimiz gayet güzel gidiyor. Sezon sonuna doğru geldik, yorulduk. Bize gelen tepkiler de çok güzel. Yeni sezon olup, olmayacağı ise bu ay içinde belli olur. Ayrıca hem sinema, hem de dijitale bir projemiz olacak. Bayramda da bir plan yapmadık henüz. Evdeyiz büyük ihtimalle.” dedi.

Simay Barlas Kimdir?

Murat Yıldırım’ın Yeni Pojesi Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler