Ana SayfaÜnlülerKanser Tedavisi Gören Özkan Uğur’un Son Hali! Ünlü Gruptan "Maske Tak" Şarkısı...

İlgili Postlar

Kanser Tedavisi Gören Özkan Uğur’un Son Hali! Ünlü Gruptan “Maske Tak” Şarkısı Geldi

Ünlü MFÖ grubu üyeleri, korona virüs salgını ile mücadele içeriğinde maske takmanın önemine dikkatleri çekmek için bir araya geldi. Uzunca bir zamandır kanser tedavisi alan sanatçı Özkan Uğur da arkadaşlarıyla kamera karşısına geçti… Detaylar Haberimizde..

Kanser Olduğu Ortaya Çıkan Özkan Uğur’dan Açıklama!

Kanser Tedavisi Gören Özkan Uğur’un Son Hali! Ünlü Gruptan “Maske Tak” Şarkısı Geldi

Özkan Uğur, Mazhar Alanson ve Fuat Güner’den var olan MFÖ grubu, korana virüs salgını  mücadelesi kapsamında, herkese çağrıda bulunmak için tekrar dan bir araya geldi. Korunmak için maske takmanın ne kadar önemli olduğunu dikkat çeken bir şarkı için kameraların karşısına geçen MFÖ üyesi sanatçı Özkan Uğur’un ise bu son drumu ise dikkat çekti.

Özkan Uğur Kimdir?

Lenf Kanserini Yenmişti Tekrar Nüksetti!

Geçtiğimiz ay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gülhane Parkı’nda düzenlenen konsere, kanser tedavisi sebebiyle katılamayan sanatçı Özkan Uğur, 2013 senesinde,  lenf kanserini yenmiş, fakat bir süre önce tekrar kanser tedavi görmeye başlamıştı.

Mazhar Alanson Kimdir?

“Tedavi Sürecim Olumlu Gidiyor”

Usta sanatçı, yaklaşık üç hafta önce kendi sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi vermiş ve “Rahatsızlığımla ilgili arayan, soran, dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Tedavi sürecim olumlu gidiyor” demişti.

Fuat Güner Kimdir?

İşte Özkan Uğur’un Son Hali;

İşte Özkan Uğur’un Son Hali;
İşte Özkan Uğur’un Son Hali;

Mfö’den  “Maske Tak” Şarkısı;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler