Ana SayfaÜnlülerMiray Daner Yaşadığı Kabus Dolu Günü Anlattı!

İlgili Postlar

Miray Daner Yaşadığı Kabus Dolu Günü Anlattı!

Başarılı oyuncu Miray Daner, sosyal medya canlı yayında on gün önce yaşadığı kabus dolu günü anlattı. Son zamanlarda yaşadığı aşklarla magazin gündemine yerleşen güzel oyuncu Miray Daner, dün gece Instagram’da konuk olduğu bir canlı yayında anlattıklarıyla sevenlerini şok soktu. Miray Daner Yaşadığı Kabus Dolu Günü Anlattı! Detaylar Haberimizde..

Miray Daner’den Yıllar Sonra Gelen Aşk İtirafı!!!…

Miray Daner Yaşadığı Kabus Dolu Günü Anlattı!

Genç oyuncu Miray Daner on gün önce annesi Figen Dilgin’in korona virüsün tüm belirtilerini yaşadığını söyleyen Miray Dener yaşadığı o zor dönemi aktarırken annesi Figen Dilgin’in sağlık durumu hakkında bilgiler verdi..

Miray Daner: “Annemi Karantinaya Aldılar!”

“Virüsün hemen hemen bütün belirtileri hızla görülmeye başlandı…Yetkilileri aradım, sağlık çalışanları gelip annemi korona şüphesi ile hastaneye götürdü, karantinaya aldılar. Annemin test sonucu belli oluncaya kadar gözüme uyku girmedi, yaşadıklarım kabus gibiydi. Sonuç negatif çıkınca rahat bir nefes aldım” diye konuştu.

Güzel oyuncunun çarpıcı açıklamalarından sonra annesi Figen Dilgin, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler