Ana SayfaÜnlülerDuygulanan Ersin Korkut'dan Manidar Paylaşım!

İlgili Postlar

Duygulanan Ersin Korkut’dan Manidar Paylaşım!

Survivor yarışmasından elendikten sonra köpeği Mes’in ölüm haberini öğrenen yarışmacı Ersin Korkut, takım arkadaşlarının teselli etmek amacıyla hediye ettiği köpeğin fotoğrafını paylaştı. Armağan sonrası Duygulanan Ersin Korkut’dan Manidar Paylaşım Geldi! İşte Detaylar..

Duygulanan Ersin Korkut’dan Manidar Paylaşım!

Tv 8 televizyonunda soluksuz izlenen yarışma programı Survivor 2020’den yaşadığı sakatlık sebebiyle elenen Ersin Korkut, köpeği Mess’in ölüm haberini alınca dünyası yıkılmıştı. Yapımcı Acun Ilıcalı, Ersin Korkut’a Mess’in öldüğü haberi verildikten daha sonra fazla üzülmemesi için takım arkadaşlarının kendisine köpeği Mess’e çok benzeyen aynı cins bir köpek armağan edeceklerini açıklamıştı.

Ersin Korkut Minik Köpeğin Pozunu Paylaştı!

Ünlü oyuncu Ersin Korkut, takım  arkadaşlarının armağan ettiği minik köpeğin resmini duygu yüklü bir notla sosyal medya sayfasından paylaştı. Ünlü oyuncu bu paylaşımında, “Başta Acun abi ve Acun Medya çalışanlarına teşekkür ederim. Ben üzülmeyeyim diye oğlum Mes’in ölümünü yarışmada kaldığım süre boyunca benden saklamışlar. Elbette duyunca çok üzüldüm. Ama Mes çok güzel bir 12 sene yaşadı. Yaşlıydı ve ömrü maalesef bu kadarmış. Arkadaşlarım bana sürpriz yapıp bu minik yavruyu sahiplenmişler. Şimdi İstanbul’da beni bekliyor. Mes’in anısını bu minikle devam ettireceğim. İsim bulma konusunda bana yardımcı olur musunuz? Yeni dostumun adı ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum” sözleriyle paylaştı.

İşe Ersin Korkut’un Duygu Yüklü O Paylaşımı;

Ersin Korkut'un Duygu Yüklü O Paylaşımı
Ersin Korkut’un Duygu Yüklü O Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler