Ana SayfaÜnlülerÖzgün Ailesiyle Birlikte Doğanın Tadını Çıkardı

İlgili Postlar

Özgün Ailesiyle Birlikte Doğanın Tadını Çıkardı

Pandemiyle birlikte eve kapanan ünlü isimlerden olan Özgün çareyi doğa tatilinde bulundu. Ailesiyle birlikte doğa gezisi yapan başarılı şarkıcı Özgün ailesiyle birlikte doğanın tadını çıkardı. Sosyal medya hesabından aile fotoğrafı paylaşan Özgün’ün fotoğrafı binlerce beğeni aldı.

Özgün’den Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz sene Kadir Çetin ile keyifli bir söyleşi geçiren Özgün, esprileriyle de kendisini dinlemeye gelenlerini kahkaha tufanına boğdu. Kadir Çetin’in “5 yıldızlı bir otelde temizlik yapacaksın, karşılığında beş konser parası vereceğiz bunu da yayılacağız deseler yapar mısın?” sorusunu “Her gün hanım için 5 kuruş almadan temizlik yapıyorum. Para vereceklerse yaparım tabii ki. 10 yaşından evlenene kadar öğrenciydim, bekar yaşadım. Cam sildik, yer sildik yaptık yani…” diyerek yanıtlayan Özgün yeni projesinin de müjdesini vermişti.

Müzisyen Özgün Oğlunun Karne Heyecanını Paylaştı

Özgün’den Sert Tepki

Down Sendromlu bir oğlu olan şarkıcı Özgün Uğurlu, Aksaray’da otizmli çocukların yuhalanmasıyla ilgili sert tepki gösterdi. Aksaray’da bulunan Merkez Mehmetçik İlkokulunda, okulda otizmli çocukları istemediği için yuhalayarak protesto edildiği iddia bulundu. Konu hakkında açıklama yapan Aksaray Valiliği haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Down Sendromlu bir oğlu olan şarkıcı Özgün ise söz konusu videoya sosyal medya hesabından “Bu nasıl bir terbiyesizlik, ukalalık, ahlaksızlık, kendini bilmezliktir. Sınıf kapattırmaya çalışmak, yuhalamak, farklı kapılardan okula aldırmak, farklı yemek saatleri. Eşit şartlarda eğitim, yaşamak, insan gibi yaşamak her bireyin hakkıdır. Sen kim oluyorsun arkadaş! Toplumumuzda asıl korkulması gereken bu ve bunun gibi zihniyetli insancıklardır. Senin evladına farklı gelişim gösteren bir çocuk paylaşmayı, kardeşliği, yardımlaşmayı, liderlik ruhunu, koşulsuz sevgiyi, insanlığı öğretir.. Sen. Sen ne öğretiyorsun arkadaş!” sözleriyle sitem etti.

Özgün Ailesiyle Birlikte Doğanın Tadını Çıkardı

 

2015’te Ediz adını verdiği oğlunu kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu Özgün hafta sonu Belgrad Ormanı’nda eşi ve oğluyla yürüyüş yaparak güneşin tadını çıkardı. Ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Özgün Uğurlu, gönderilerine, “Özel gereksinimleri olan bireylere verilen sokağa çıkma izni kapsamında Ediz Bey ile yürüyüşe çıktık. Maskesiz insanlardan kaçmak zorunda kalmadan doğanın tadını çıkardık” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler