Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz'den Şiddet Açıklaması

İlgili Postlar

Özcan Deniz’den Şiddet Açıklaması

Eski eşi Feyza Aktan’ın fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek hakkında iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı Özcan Deniz’den şiddet açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcının iddialar hakkında yaptığı açıklamalar;

Feyza Aktan Uzaklaştırma Kararı Aldı

İki ay öncesinde eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını anlatarak suç duyurusunda bulunan Feyza Aktan, savcılığa sunulan dilekçede, Özcan Deniz’in ağabeyi Ercan Deniz’in de evini bastığını iddia etti: “Ercan Deniz, ‘Eğer o raporu bize teslim etmezsen seni öldürtürüm’ diye tehdit etti. Tehditlere dayanamayan Aktan, darp raporunu Deniz’e verdi ve telefonundaki darp fotoğraflarını sildi. Boşanmanın ardından Deniz, ‘Çocuğun velayetini babasına veriyorum’ şeklinde protokolde değişiklik yapılması konusunda sözleşme imzalaması için ölümle tehdit etti. Aktan’ın güvenliği için gerekli tedbirlerin alınmasını istiyoruz.”

Özcan Deniz ve Feyza Aktan ‘ın Mahkemelik Olduğu Evde Yangın Çıktı!

Özcan Deniz Feyza Aktan’ı Tehdit Etti Mi?

Evlenirken yaptıkları sözleşmeden vazgeçen Özcan Deniz, her şeyin yoluna gireceğine dair söz vererek Feyza Aktan’la evlendi. Çocuk doğduktan sonra evlilik sözleşmesini yeniden gündeme getiren Deniz, eşi üzerinde baskı kurdu. Çocuğunu ve ailesini düşünen Feyza Aktan, bu sözleşmeyi imzalamak zorunda kaldı. Aktan, Almanya’da tatildeyken Deniz bir kadınla mesajlaşınca aralarında yine tartışma çıktı. Dilekçede, Deniz’in yine şiddet uyguladığı, “Polisi ararsan yüzünde sigara söndürürüm” diye tehdit edildiği ifadelerine yer verildi. Aktan, darp aldı.

Feyza Aktan Kimdir?

Özcan Deniz’den Şiddet Açıklaması

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Özcan Deniz şu cümleleri kullandı; “Basında ve sosyal medyada çıkan, hiçbir dayanağı olmayan, yıllar önce yaşandığı iddia edilen ama nedense o zaman değil de şimdi ‘çamur at izi kalsın’ düşüncesiyle ortaya atılmış, iftira niteliğindeki suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Şiddet uygulamadım, eski eşimi maddi manevi mağdur etmedim. Yeni bir projemin arifesinde de bunların yaşanması ayrı bir konu.

Kurulacak çok cümle var ama ileride evladımı üzecek kayıtlar bırakmamak adına susuyorum. Ben, bu hayatta en değerli varlığım olan çocuğumu düşünmekteyim. Ve elimden alınmaya çalışılsa da oğlumu bu çirkin kavgadan zarar görmeden kurtarmaya çalışıyorum. Onun geleceğini inşaa etmek, ona maddi manevi iyi bir miras bırakmaya çalışmakla meşgulüm. Annesi hakkında ulu orta konuşmak gibi bir davranışım olmadı ve olmayacak. Ben ancak bir insan ve baba olarak kendimin ve çocuğumun zarar görme ihtimalinin doğması halinde, gerekli önlemleri almak için, yasal yollara başvurup haklarımı resmi mercilerde aramayı doğru buluyorum. Oğlumun geleceğinin gasp edilmesine de asla müsaade etmeyeceğim.”

Özcan Deniz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler