Ana SayfaDedikoduDeniz Seki "Sağlıklı Ve Sıkılaşarak Kilo Verdim"

İlgili Postlar

Deniz Seki “Sağlıklı Ve Sıkılaşarak Kilo Verdim”

Son dönemlerde verdiği kilolarla gündemden düşmeyen Deniz Seki’nin sarkıkları olduğu ve estetik yaptırdığı yönündeki iddialar ünlü şarkıcıyı pes ettirdi. Kilo vermesi hakkında açıklama yapan Deniz Seki “Sağlıklı ve sıkılaşarak kilo verdim” dedi.

Deniz Seki Tuvalet Pozuyla Hedef Tahtası Oldu…

“Tatlıya Bağladık”

Deniz Seki geçtiğimiz haftalarda İbo Show’da Ahmet Kaya’nın ‘Nereden Bileceksiniz’ şarkısını seslendirmişti. Ünlü şarkıcının şarkıyı söylerken detone olması ise pek çok isim tarafından eleştirilmişti. Bu olaylar yaşanırken Çağla en yakın arkadaşı olan Demet Akalın’ın programına çıkınca Deniz Seki Alişan’ı ve Demet Akalın’ı sosyal medyada engellemişti. Demet Akalın ise “Deniz benim için kıymetli. Fazla alınganlık yaptı ancak bizim dostluğumuz ölene dek bakidir. Unuttuk gitti” diyerek bu mevzuyu tatlıya bağladı.

Deniz Seki ve İrfan Özçelik Arasında Neler Oluyor?

Geçtiğimiz ağustosta yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Deniz Seki, 22 kilo zayıflayıp 59 kiloya düşmüştü. Değişimi ile adından söz ettiren Deniz Seki’nin son hali sosyal medyada da beğeni toplamıştı. Verdiği kilolarla yeni bir imaja bürünen ve yeni bir hayata da başlamak istediği iddia edilen Deniz Seki, İrfan Özçelik ile yollarını ayırdığı söyleniyor. Ayrılık nedeni ile ilgili henüz Deniz Seki ve İrfan Özçelik hala sessizliklerini koruyor.

Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki “Sağlıklı Ve Sıkılaşarak Kilo Verdim”

Bir süredir verdiği kilolarla gündemde olan Deniz Seki ameliyata girdiği iddiaları hakkında “Dün Doktor Müge Sevindik tarafından gerçekleştirilen operasyonum uzun süredir planladığım göğüs estetiği ameliyatım ile ilgilidir. Haberlere konu olan, Şeyda Coşkun’dan almış olduğum destek ve verdiğim kilolardan dolayı vücudumda hiçbir sarkma veya deformasyon söz konusu değildir. Aksine Şeyda Coşkun sayesinde sağlıklı beslenme, pilates ve yürüyüş ile tanışmış, 2,5 ayda gayet sağlıklı ve sıkılaşarak, kilo verdiğimi bilgilerinize sunarım.” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler