Ana SayfaDedikoduÖzge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun Düğün Tarihi Belli Oldu

İlgili Postlar

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Düğün Tarihi Belli Oldu

Uzun yıllardır birlikte olan ünlü oyuncular Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun düğün tarihi belli oldu. Peki ünlü çift ne zaman evleniyor? İşte detaylar;

“Biz Böyle İyiyiz”

Uzun süredir ilişkiye devam eden çifte “Evlilik hazırlıkları yapıyor musunuz?” sorusu gelince “Sürekli söyleniyor ve çıkıyor bu haberler. Biz böyle iyiyiz, teşekkür ederiz”cevabı geldi. Çift,  birbirlerine çok uyum sağladıklarını ve güven duygusunun ortak bir noktada olduğunu ve aynı zamanda zıtlıklara rağmen birbirlerini tamamladıklarını belirtti.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürsel’den Romantik Paylaşım

Özge Gürel, 34 yaşına giren sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun doğum gününü Instagram’dan kutladı.

Oyuncu, meslektaşıyla daha önce yayınlamadığı kareleri paylaştı. Öpüşürken ve birbirine sarılırken pozlarını yayınlayan Gürel, romantik bir mesaj yazdı. Oyuncu, daha çok yurt dışında selfie yaptıkları pozları yayınladı.

Evlenecekleri konuşulan çiftin, renkli kareleri beğeni aldı. Gürel, “İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum” diye yazdı.

Sözlerine devam eden oyuncu, “İki kişiyken bu kadar kalabalık olmayı, sana her gün daha aşık uyanmayı, kavgayı gürültüyü, birlikte dünyanın peşine düşmeyi, seni özlemeyi, birlikte büyümeyi bazen öyle durmayı” diye devam etti. Gürel son olarak, “Teşekkür ederim olduğun kişi için bebeğim aşırı seviyorum biliyorsun” diyerek, sözlerini bitirdi.

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Düğün Tarihi Belli Oldu

Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, nikâh tarihinin henüz belli olmadığını belirtti.

Özge Gürel, “Henüz net tarih belli olmadı. Yoğun çalışıyorum ben, yeri de belli değil. Belli olduğunda söyleyeceğim, merâk etmeyin. Yaz sonuna yetiştireceğiz. O kadar büyütmüyoruz, yaz sonuna yetiştiririz” diye konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler