Ana SayfaDedikoduAhmet Kürşat Öçalan: Gibi'de Oynamasaydım Fanı Olurdum

İlgili Postlar

Ahmet Kürşat Öçalan: Gibi’de Oynamasaydım Fanı Olurdum

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in sunumuyla Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programının bu haftaki konuğu, ‘Ersoy’ karakterini canlandırdığı ‘Gibi’ dizisiyle geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Ahmet Kürşat Öçalan oldu. Ahmet Kürşat Öçalan “Gibi’de oynamasaydım fanı olurdum” dedi. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

‘Teras Noir’ Konuğu Oldu

41. İstanbul Film Festivali seçkisinde yer alan ‘Donadona’ filminde hem senarist hem de ‘Ali’ karakteriyle karşımıza çıkan Ahmet Kürşat Öçalan, “Kendi filmini yazdın ve oynadın. Donadona filmi süreci nasıl oldu? ‘Vay be kendi filmimi yazdım’ duygusu oluştu mu?” sorusuna yanıt verdi.

“Umutları Olan Bir Oyuncu Hikayesi Anlattık”

36 yaşındaki oyuncu, “Filmin yönetmenleri İsmet Kurtuluş ve Kaan Arıcı çok sevdiğim ve iyi tanıdığım insanlardı. Arkadaş da olduğumuz için hiç zorlanmadık. Zaten 15 gün gibi bir sürede çektik ve bir oyuncu hikayesi anlattık. Konu olarak daha önce çokça cast çekimi yaptığım için daha evvelinde oradan da çok fazla malzeme toplamıştım. Sağ olsun birçok arkadaşım da yardımcı oldu bu anlamda ve güzel bir imece işe profesyonel bir bakış olmuş oldu” ifadelerini kullandı.

Ahmet Kürşat Öçalan, “Genelde oyuncu hikayeleri madde kullanan, kafası başka yerlerde olan vs. sanatçıları anlatırken bu film hayata tutunmaya çalışan, sürekli oyuncu seçmelerine giden ama ret cevabı alan hayalleri ve umutları olan bir oyuncu hikayesi anlatıyor. Azmine bakılacak olursa güçlü bir karakterin hikayesini anlatıyor. Bu açıdan da her oyuncunun kendinden çok fazla şey bulabileceği bir hikaye. Sadece oyuncu olarak da değil başarmak isteyen, amaçları, hayalleri olup bir şeyler tarafından engellenen herkesi anlatan ve cesaretlendiren bir film” şeklinde konuştu.

Ahmet Kürşat Öçalan: Gibi’de Oynamasaydım Fanı Olurdum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler