Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez Ben Afleck'in Evlilik Teklfini Anlattı

İlgili Postlar

Jennifer Lopez Ben Afleck’in Evlilik Teklfini Anlattı

Lopez ile 18 yıl önce yarım kalan aşklarına yeniden başlayan Ben Affleck, nişanlandıklarına dair iddiaları geçen hafta sonu doğrulamıştı. Jennifer Lopez Ben Afleck’in evlilik teklfiini anlattı.

Jennifer Lopez Ben Afleck’in Evlilik Teklfini Anlattı

Bu satırlar, gösteri dünyasında JLo olarak anılan 52 yaşındaki Jennifer Lopez’in, kendi internet sitesine yazdığı yazıdan. Lopez ile 18 yıl önce yarım kalan aşklarına yeniden başlayan Ben Affleck, nişanlandıklarına dair iddiaları geçen hafta sonu doğrulamıştı. Şimdi de Lopez, internet sitesi için kaleme aldığı yazıda, 47 yaşındaki sevgilisi Ben Affleck’in kendisine nerede ve nasıl evlilik teklif ettiğini anlattı.

“Hazırlıksız Yakalandım”

Lopez, 18 yıl sonra yeniden bir araya geldiği sevgilisi Affleck’in kendisine “dünyada en sevdiği yerde” yani köpükler içindeki banyoda dinlendiği sırada evlenme teklif ettiğini açıkladı. “Çok süslü, gösterişli bir şey değildi. Ama hayal edebileceğim en romantik şeydi” diye yazdı Lopez. Ünlü yıldız satırlarını şöyle sürdürdü: “Sadece sessiz, sakin bir cumartesi gecesi, evde iki insan birbirleri için hep orada olacaklarına dair söz veriyorlar. İki şanslı insan. Gerçek aşk için ikinci şansa sahip olan iki insan.”

Lopez, kendisi köpük banyosu yaparken, Affleck’in önünde diz çöküp evlenme teklif ettiğini anlattı. O andaki duygularını da şöyle ifade etti: “Tamamen hazırlıksız yakalanmıştım. Sadece gözlerinin içine baktım, hem gülümsedim hem de ağladım. Suskun kaldım, söyleyecek bir şey bulamadım. O da bana ‘Bu evet demek mi?’ diye sordu. Ben de evet dedim, tabii ki evet.”

Jennifer Lopez’den Mutluluk Paylaşımı

Jennifer Lopez, Ben Affleck tarafından kendisine verilen nişan yüzüğü hakkında da konuştu. Yüzüğün iri yeşil taşı hakkında “Yeşil, her zaman benim uğurlu rengimdi ve şimdi de öyle. Eminim ki her zaman da öyle olacak” diye yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler