Ana SayfaDedikoduJennifer Lopez ve Ben Affleck'ten Kırmızı Halıda Aşk Gösterisi

İlgili Postlar

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’ten Kırmızı Halıda Aşk Gösterisi

Bir süre önce yeniden biraraya gelen Ben Affleck ve Jennifer Lopez çifti uzun süre sonra ilk kez kırmızı halıda birlikte yürüdü. Jennifer Lopez ve Ben Affleck’ten kırmızı halıda aşk gösterisi geldi. İşte detaylar;

“Halkla İlişkiler ve Reklam İçin”

Geçmişte olduğu gibi yeniden Bennifer adıyla anılmaya başlayan çift şu aralar İtalya’nın Nerano kentinde yine bir yat gezisinde görüntülendi. Yanlarında bir grup arkadaşları olmasına rağmen, gözleri birbirlerinden başkasını görmeyen Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in bu aşk gösterileri bazılarını rahatsız etti ve “halkla ilişkiler faaliyeti” ya da “reklam” olarak adlandırılmaya başlandı. Birçok kişi, peşlerinde bir paparazzi ordusu bulunduğunu bilmelerine rağmen halk içinde bu şekilde davranan Lopez ile Affleck’in ilişkisinde yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu ileri sürmeye başladı.

JLo ve Ben Affleck’in, özellikle de Fransa ve İtalya’da geçirdikleri bu tatilde gözler önüne serdiği davranışlar bazı hayranları tarafından “aşk işte”, “aradan geçen yıllarda birbirlerini gerçekten özlemişler” ya da “her hareketlerinin görüntülenmesi onların suçu değil, paparazziler rahat bırakmıyor” sözleriyle yorumlandı. Ama sosyal medya platformlarına bakılırsa Lopez ve Affleck’in bütün hayranları aynı fikirde değil.

Tartışma Büyüyor

Bu arada Lopez ile Affleck’in aşkının gerçek olduğunu savunanlar olduğu kadar ortada bir şeylerin yolunda gitmediğinin göstergeleri olduğunu ileri sürenler de oldu. Bu kişiler de sosyal medyada ve çiftle ilgili haberlerin aldığı haber sitelerinde birbirleriyle yazılı tartışmaya girdi. Bunlardan birinde bir okur JLo ile Ben Affleck’in mutlu göründüğünü belirterek “Bir gün insanı ne kadar da değiştiriyor” derken ona yanıt veren bir diğeri de “Halkla ilişkiler görevlileri onlara gülümsemelerini önermiştir” diye yanıt verdi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’e Beğeni Yağdı

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ” Toplum içinde böyle davranarak okula giden çocuklar gibi görünüyorlar. Özellikle Jennifer’in ailesi için ne kadar utanç verici” yazdı. Aynı fikirde olmayan bir diğeri de ona “Onlar birbirlerine aşık, bırak da öyle davransınlar” diye yanıt verdi.

“Koşulsuz Sevgi Budur”

Özellikle de Lopez’in Ben Affleck’e çok aşık olduğunu savunan takipçileri de oldu. Bu kişilerden biri görüşlerini “Onları birlikte görmeyi seviyorum. Jennifer aldığı riski biliyor ama Ben’i gerçekten seviyor. Birini sevdiğiniz zaman koşulsuz olarak seversiniz. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok” sözleriyle dile getirdi.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck’ten Kırmızı Halıda Aşk Gösterisi

Bir süre önce yeniden bir araya gelen ikili Affleck’in önemli rollerini Matt Damon ve Jodie Cormer ile paylaştığı The Last Duel adlı filmin, festival kapsamındaki galasında kırmızı halıda el ele yürüdü.  Georges Hobeika imzalı beyaz bir tuvalet giyen Jennifer Lopez, saçlarını açık bırakıp her zamanki sade makyajıyla her zamanki gibi büyülerken yüzünden gülümsemesi eksik olmadı. Çift kırmızı halıda verdiği samimi pozlarla reklam iddialarını da yalanlamış oldu.

49 yaşındaki Ben Affleck ile Jennifer Lopez, kırmızı halıda samimi görüntüler sergiledi. Birbirlerine neşeli bakışlar atan, sarılan, zaman zaman da öpüşen çift, böylece bütün dünyanın beklediği o kırmızı halı görüntülerini de vermiş oldu. Lopez ve Affleck, kırmızı halıda uzun süre poz verdikten sonra filmi izlemek üzere salona geçti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler