Ana SayfaDedikoduOzan Güven'in Şok Kararı!..

İlgili Postlar

Ozan Güven’in Şok Kararı!..

Editör sevgilisi Deniz Bulutsuz’a psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığı gerekçesi ile karşı karşıya kalan ve magazin basınından köşe bucak saklanan ünlü oyuncu Ozan Güven, görüntülenmemek ve oluşan tepkilerden daha da uzak durabilmek için şoke eden bir karar aldı. Detaylar Haberimizde..

Özlem Yıldız, Ozan Güven Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Ozan Güven’in Şok Kararı!..

Sözcü gazetesinin hazırlamş olduğu özel habere göre; çekilen  fotoğraflarda Levent’te yaşadığı villanın panjurlarının sürekli kapalı olduğu , tozlar içinde kalan otomobilinin uzun süredir hareket etmediği ve motorsikletinin ise brandasının da kapalı olduğu göründü..

Ozan Güven kimdir?

Editörlük yapan sevgilisi Deniz Bulutsuz’a psikolojik ve fiziksel şiddet uyguladığına çıkan haberlerin hemen sonrasında apar topar villasını  terk eden oyuncu Ozan Güven’den bir süredir haber dahi alınamıyor ve bu süreci gözlerden uzak geçirmek istediği düşünülüyor.

Oyuncunun Yardımcıları Bile Eve Uğramıyor!..

Ünlü oyuncu Ozan Güven’in Levent’teki villasının komşularından öğrenilen bilgiye göre şiddet olaylarının sonrasında ünlü oyuncu dahil yardımcılarının bile eve uğramadıkları öğrenildi. Diğer yandan  görevlilerin bile doğalgaz, elektrik, su gibi saatlerin okuyamadıkları dedikodular arasında..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler