Ana SayfaÜnlülerİsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki Boşanmasındaki Neden 3.Şahısmı?

İlgili Postlar

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki Boşanmasındaki Neden 3.Şahısmı?

Büyük bir aşk ile evlendiği Evlatlarının annesi Duygu Kumarki ile dört senelik evliliğini bitirme kararı alan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu’nun, üçünde bir şahıs varlığı iddiasıyla bu kararı aldığı öne sürüldü. İşte Detaylar..

İsmail Hacıoğlu İle Duygu Kumarki Boşanmasının Detayları Ortaya Çıkıyor!

İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki Boşanmasındaki Neden 3.Şahısmı?

Kısa bir süre önce boşanma kararı alan oyuncu İsmail Hacıoğlu ile dansçı Duygu Kumarki ikilisi, geçtiğimiz Cuma günü Beykoz Adliyesi’ne gelerek anlaşmalı olarak boşanmaları magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı..

Adliyeye Birlikte Gelip, Bekleyip, Birlikte Çıkmışlardı…

Sabah erken saatlerde olan duruşma başka bir duruşmanın uzaması sebebiyle öğleden sonra görülürken, 3 yaşlarında Yemin isminde bir de kızları olan İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki çifti, dava saatine kadar bir restoranda oturup birlikte beklemişlerdi. Mahkeme salonuna birlikte giren karı koca sadece 10 dakika süren duruşmanın sonrasında 4 yıllık evliliklerini noktalamış hatta adliyeden birlite ayrılmışlardı. İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kumarki Boşanmasındaki Neden 3.Şahıs iddiası ortaya çıktı..

İsmail Hacıoğlu ve Duygu Kumarki Mutluluğuna Nazar Değdi….

“Ne Kadar Kaos, Karanlık Ve Kan Seviyorsunuz”

Yemin’in annesi Duygu Kumarki, boşanma sonrası çıkan dedikosuların ardından  “Ne kadar kaos, karanlık ve kan seviyorsunuz. İddia adı altında hiç kimseyi itham edemezsiniz. İsmail Hacıoğlu ile ben Duygu Kumarki Hacıoğlu, anne ve babayız. Karı koca olmaktan öte ve kızımızın mutluluğu bizim şahsi mutluluğumuzun çok üstünde öneme sahiptir. Biz karı koca olarak ayrılsak da anne baba olarak her zaman yan yanayız ve yan yana olacağız” ifadeleriyle sert bir dilde açıklama yapmıştı..

İsmail Hacıoğlu kimdir?

Merve Çağıran Aşkı İddia Edildi!..

Duygu Kumarki ve İsmail Hacıoğlu boşanmasına, Ünlü oyuncunun Çocuk adlı dizideki rol arkadaşı oyuncu Merve Çağıran ile bir ilişki yaşadığı öne sürüldü..

Hürriyet gazetesinden Ali Keser’in hazırlamış olduğu özel habere göre, İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran, Bozburun’daki Sabrina’s Haus adlı otelde tatil yaptılar. Bu sürpriz yaz tatil, hemen akıllara “Ayrılığın  nedeni Merve Çağıran mı?” sorusunu getiriverdi.

Yemin İçin Aynı Evdeler!..

Ayrıldıktan sonra da şimdiye kadar kullandığı Hacıoğlu soyadını kullanmaya devam eden Duygu Kumarki’nin belli bir süre daha kızları Yemin için eski eşi İsmail Hacıoğlu ile aynı evde yaşayacağı öğrenildi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler