Ana SayfaDedikoduHande Erçel ve Kerem Bursin'in O Görüntüleri İşinden Etti..

İlgili Postlar

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in O Görüntüleri İşinden Etti..

Ünlü oyuncular Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in yeni dizi Sen Çal Kapımı’daki öpüşme sahneleri dizi setinden dışarıya sızmış, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in O Görüntüleri İşinden Etti.. Detaylar Haberimizde..

Hande Erçel İle Kerem Bursin’in Kafa Karıştıran O Sahnesi! 

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in O Görüntüleri İşinden Etti..

Bu yazın sezon dizisinde yaşanılan sahne sızıntısı olayı peşinden tatsız olayları da sürükleyiverdi.. Geçtiğimiz hafta dizinin başrollerini paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bursin’in öpüşme sahneleri çekilmişti.. Hande Erçel ve Kerem Bursin’in O Görüntüleri İşinden Etti..

Hande Erçel kimdir?

Sosyal Medyada Yankı Uyandıran Görüntüler..

Sen Çal Kapımı’daki senaryo gereği o samimi görüntülere merydan veren ünlü ikilinin setten çekim videosunu da aynı dizinin teknik ekibindeki bir çalışanın sosyal medyada üzerinden yayınladı. Ünlü ikilinin o öpüşme sahneleri sosyal medyada büyük ses getirirken  yapım şirketi ise hemen harekete geçti. Yapım şirketi, internete yükleyen yeknik ekibdeki kişiyi işden çıkardı.

Yapım Şirketinden Set Çalışanlarına Sert Uyarı..

Sen Çal Kapımı’dan dışarıya veri sızdıran çalışanın bu hareketi ekip içinde kaos oluştururken, yapım şirketi bir daha böyle bir davranışın olmaması için çalışanlarına sert bir dille uyarı verdi.

Kerem Bursin kimdir?

İşte Hande Erçel ve Kerem Bursin’in Olay Olan O Görüntüleri;

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la Ayrılığı Hakkında Ne Dedi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler