Ana SayfaDedikoduHande Erçel, Murat Dalkılıç'la Ayrılığı Hakkında Ne Dedi..

İlgili Postlar

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la Ayrılığı Hakkında Ne Dedi..

Ünlü oyuncu Hande Erçel, sosyal medya sayfasından yaptığı son paylaşımda ayrıldığı sevgilisi Murat Dalkılıç’la yollarını ayırdığını doğruladı. Güzel oyuncu Murat Dalkılıç hakkında bakın neler neler söyledi? İşte Detaylar..

Merve Boluğur’dan Murat Dalkılıç Hande Erçel Ayrılığı Sonrası Manidar Sözler…

Hande Erçel, Murat Dalkılıç’la Ayrılığı Hakkında Ne Dedi..

Ünlü ikili, 2017 senesinin son ayında aşklarını yaşamaya başlamış 10 ay sonrasında ayrılık kararı almışlardı. Çift, 2019 senesi başlarında Hande Erçel’in annesinin ölümünden çok kısa bir süre sonra tekrar aşklarına devam etmişlerdi. Sevenlerinin yakın zamanlarda evlenmelerini istediği ve hatta uzun bir süredir aynı evi paylaşan oyuncu Hande Erçel ve şarkıcı Murat Dalkılıç çifti, büyük bir habere imzalarını atarak aralarındaki ilişkiyi sonlandırdılar. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç dost kalacakları ve yalnız ilişkiyi artık yürütemedikleri için ayrılma kararı aldıkları iddia ediliyordu..

Hande Erçel Kimdir?

Oyuncu Hande Erçel sessizliğini bozdu. Başarılı oyuncu, sosyal medya sayfasından yayınladığı son mesajda magazin gündemini sarsan ayrılık haberlerini ise doğruladı.

Yayınladığı ayrılık mesajında ayrıldığı sevgilisi Murat Dalkılıç’ı yere göğe koyamayan Hande Erçel, “Dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır” şeklinde çarpıcı sözlerede yer verdi..

Murat Dalkılıç Kimdir?

İşte Hande Erçel’in Ayrılık Açıklaması;

“Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat’la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum…….

“Murat Kıymetli Biridir”

…..Murat hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir.”

“Uzun Yılların Getirisi Olarak Yakın Çevremiz Hala Aynıdır”

……..Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır. Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler