Ana SayfaÜnlülerSelahattin Duman Trafik Kazası Geçirdi! Ünlü Gazetecinin Durumu Nasıl?

İlgili Postlar

Selahattin Duman Trafik Kazası Geçirdi! Ünlü Gazetecinin Durumu Nasıl?

Ünlü gazeteci Selahattin Duman, İzmir Torbalıda trafik kazası geçirdi. Selahattin Duman, ünlü müzisyen ve yazar Zülfü Livaneli’nin girişimi ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de destekleriyle alındığı İzmir’de ameliyata girdikten sonra şu an yoğun bakımda tedavi altına alındı. İşte Detaylar..

Selahattin Duman Trafik Kazası Geçirdi! Ünlü Gazetecinin Durumu

Usta yazar ve gazeteci Selahattin’ın kullandığı araç, 14 Temmuz Salı günü akşam üzerinde, Torbalı ilçesinde bir kamyonla çarpıştı. Her iki koluda kırılan Selahattin Duman’ın, Tobalı Devler Hastanes’nde yapılan ilk müdehalesi ile yapılan bilgisayarlı tomografi sonuçlarında, hayati tehlike içeren “aort büyümesi” sonucuna ulaşıldı..

İlk Zülfi Livaneli’ye Bilgi Verildi..

T 24’ün hazırlamış olduğu özel haberine göre; Selahattin Duman’ın sağlık durumu hakkında, senelerce yönettiği Vatan gazetesinde uzun zaman köşe yazarlığı yapan Zülfi Livaneli’ye de haber verildi. Trafik kazasından haberdar edildikten hemen sonrasında Torbalı Devlet Hastanesi yetkililerinden ön bilgi alan Zülfi Livaneli, daha da güvenli bir tıbbi müdahale yapılması üzerine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile temasa geçildi..

Selahattin Duman Sağlık Durumu Nasıl?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in, özel donanımlı bir ambulansla hızlıca İzmir’e naklinin alındığı Selahattin Duman, 15 Temmuz Çarşamba günü İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aort damarı ve kolları ameliyata girdi.  Selahattin Duman’ın sağlık tedavisinin, yoğun bakım servisinde devam ettiği ve sağlık durumunda iyileşme gözlemlendiği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler