Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç En Büyük Pişmanlığını Anlattı..

İlgili Postlar

Serdar Ortaç En Büyük Pişmanlığını Anlattı..

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Serdar Ortaç, YouTube’da izlenilen bir programda en büyük pişmanlığını açıklayarak hayranlarına içini döktü. Serdar Ortaç, “Bir daha dünyaya gelsem, asla yapmam” dedi. Detayları Haberimizde..

Serdar Ortaç İlk Görüşte Aşk Mağduru Oldu!

Serdar Ortaç En Büyük Pişmanlığını Anlattı..

Son zamanlarda yapığı açıklamalar ile isminden bir hayli söz edilen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, kendisiyle ilgili bilinmeyenlerini sevenleri için anlattı. En büyük pişmanlığının dile getirirken, “Ne zaman mutlu oldun?’ diyeceksin. Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum” ifadeleri ile şaşkına çevirdi.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç: “Beni Çok Yoruyor Ama Artık Kabul Ettim”

Gökhan Çınar’ın YouTube’da seyredilen programına katılan Serdar Ortaç, çarpıcı açıklamalar yaptı. Uzunca bir süredir MS rahatsızlığıyla savaşan Serdar Ortaç, “Beni çok yoruyor ama artık kabul ettim” ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç: “Maneviyatım Yok Benim, Gitti Artık”

“Maneviyatım yok benim, gitti artık. İnsanların güldüğü şey gülemiyorum mesela” diyen Ortaç, şunları söyledi: Senin ağladığın şeye de ağlamayabilirim. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya Sahili’nde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum, o kadar………..

“Demekki Ondan Hasta Oldum…..”

…….Çok üzüldüğüm zaman içime atarım. Çok utandığımda da üzülürüm. Kendi kendimi mahkemeye verir, sorgularım. Eskiden bu sorulara abartı bir reaksiyon gösterirdim. Utanınca çıldırırdım, çok korktuğum olurdu. Şimdi hiçbiri kalmamış. Demekki ondan hasta oldum…..”

“Büyük Konuşmayayım Ama…..”

Artık hissetmediği pek çok duygusu olduğunu da belirten ünlü söz yazarı; “Heyecan sıfır… Büyük konuşmayayım ama aşk olmaz artık, sanmam… Benim mutsuzluğumu bulaştırıp, onun ahını almak istemem. Korku, pişmanlık… Hepsi gitti. Kaç tane duygu varsa hepsine çarpı atayım” ifadeleriyle anlatmaya devam etti….

“Ne Zaman Mutlu Oldun?’ Diyeceksin…”

Diğer yandan ünlü şarkıcı, “Ne zaman mutlu oldun?’ diyeceksin… Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum” şeklinde çarpıcı bir itiraf yaptı.

“Bir daha Dünyaya Gelsem, Asla Kumar Oynamam”

Hayatındaki en büyük pişmanlığının kumar oynadığı yıllar olduğunu ifade eden üntü söz yazarı; “Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam” kelimeleriyle konuştu.

50 yaşlarındaki Serdar Ortaç’ın bu çarpıcı açıklamalarıyla kısa zamanda sosyal medyada çok konuşulanlar listesinde girdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler