Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın: "Eylül Ayında Okullar Açılmazsa Yapacağım"

İlgili Postlar

Demet Akalın: “Eylül Ayında Okullar Açılmazsa Yapacağım”

Ünlü popçu Demet Akalın, mekanların yasak sonrasında açılmasıyla berbaber ortalama yaklaşık 5 ay sonra İstanbul’da sahneye çıktı. Ünlü popçu, “Kızınız Hira’nın yurt dışında okumasını ister misiniz?” şeklindeki yöneltilen soruya cevabı ile şaşırttı. İşte Detaylar..

Demet Akalın’ın Siyah Mayosuyla Göz Kamaştırdı..

Demet Akalın: “Eylül Ayında Okullar Açılmazsa Yapacağım”

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın yapmış olduğu özel haberine göre; Korona virüs salgını sebebiyle sahne hayatına ara vermek durumunda kalan şarkıcı Demet Akalın, sahnelerin açılmasıyla birlikte 5 ay sonra İstanbul’da sevenleriyle buluştu.

Demet Akalın kimdir?

Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin yöneltiği soruları cevaplayan  Demet Akalın, şöyle açıkladı…..

Demet Akalın: “Herkes Çalışsın Ve Ekmeğine Baksın”

“Ben çalışmaktan hiç yorulmam. Sadece üflerim, püflerim ama ekibim kahrımı çeker. Herkes çalışsın ve ekmeğine baksın. Eskiden hep ‘Saatler niye erken değil?’ diye hayalini kurardık. Çok garipsemiyorum aslında çalışma saatlerini. Saat 00.00 olunca mekanlar kapandığından dolayı evimize gidiyoruz……”

Ünlü popçu, magazincilerin “Futbolcular, basketbolcular maaşlarında indirime gitti bu süreçte. Siz de sahne ücretlerinde indirim yaptınız mı?” şeklindeki sorularına ise şöyle cevap verdi;

“Biz de Ücret İndirimini Sahnemiz İçin Yaptık”

“Bayağı indirim yaptım. Yüzdesini sormayın hiç. İlk karantina günlerinde beni bayağı topa tuttular ama çok stresliydim gelecekle ilgili. Allah’a şükür 2 ayda toparladık. Biz de kendi ücret indirimini sahnemiz için yaptık….”

Ünlü şarkıcı, “Kızınız Hira okula başlayacak. Onun yurt dışında okumasını ister misiniz?”biçimdeki gelen soruya ise şöyle yanıt verdi..

“Yan Evi Sınıf Yapacağım”

“Yok, yok! Hiç benim öyle hayallerim yok ama eylül ayında okullar açılmazsa özel bir hoca ve 2-3 arkadaşıyla birlikte yan evi sınıf yapacağım. Bizimkisi online eğitime konsantre olamıyor. Küçük çocuklar için çok endişeliyim. İnşallah ona da bir çözüm bulurlar”

Diğer yandan Demet Akalın’ın yılan modelli topuklu şık ayakkabısı tüm dikkatleri üzerine topladı..

Demet Akalın'ın yılan modelli topuklu ayakkabısı
Demet Akalın’ın yılan modelli topuklu ayakkabısı

Demet Akalın’ı Dinlemeye Giden Alişan, Gelen Hesaba Dondu Kaldı!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler