Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSabah Fizik Tedavi Akşam Beste Yapıyor

İlgili Postlar

Sabah Fizik Tedavi Akşam Beste Yapıyor

Yeni albümünü dinleyicileriyle buluşturan Berhan Arısoy dikkatleri üzerine topladı. Berhan Arısoy’un müzik tutkusu dur durak bilmiyor. 2012 senesinde tıp fakültesinden mevzun olarak fizik tedavi alanına uzmanlaşan Berhan Arısoy sabah fizik tedavi akşam beste yapıyor. İşte Berhan Arısoy’un yeni parçası hakkında merak ettiğiniz her şey;

“İhanet Vakti” Kliplendirildi

Gerçek hayatta da evli olan Birke Muratal Doğan ve Mustafa Erman Doğan parçanın duygusal yoğunluğunu yansıtmak adına yüzlerce oyuncu arasından özenle seçildi. “İhanet Vakti”nin gizli kahramanları olan, Selahattin Güzelel(gitar), Sergen Güzelel(bass), Özdemir Güz(ud) ve Aykut Sütoğlu(klarnet) stüdyoda Arısoy’a eşlik etti.

Müzikten Hiç Vazgeçmedi

Bir üniversite hastanesinde çalışan sanatçı, “Tıp ve müzik sayesinde insanlara hem bedensel hem de ruhsal şifa sağlamak istiyorum. Sabahları fizik tedavi akşamları ise beste yapıyorum. Ne olursa olsun müzikten vazgeçmeyeceğim.” dedi. Kısa sürede 400 bin izlenme sayısına ulaşan Arısoy, hayranları tarafından romantik şarkıların buğulu sesi olarak tanımlanıyor.

Sabah Fizik Tedavi Akşam Beste Yapıyor

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doktor Berhan Arısoy, yeni şarkısı “İhanet Vakti”yi sevenlerinin beğenisine sundu. Alakuş Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının sözü Cengiz Atabay’a müziği Arısoy’a ait. Aranjesini Toylan Kaya’nın üstlendiği eserin mix’i Enver Akarcalı, mastering’i ise Emre Kıral imzası taşıyor. Erkan Güneş yönetmenliğinde gerçekleşen video klip, Alanya’da çekildi. Berhan Arısoy’un yeni şarkısı tıpkı diğerleri gibi dinleyici tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Berhan Arısoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler