Ana SayfaKimdirBerhan Arısoy Kimdir?

İlgili Postlar

Berhan Arısoy Kimdir?

“İhanet Vakti” şarkısını dinleyicilerle buluşturan Berhan Arısoy kimdir? Berhan Arısoy kaç yaşında? Berhan Arısoy aslen nereli? Berhan Arısoy hangi burç? Berhan Arısoy hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Berhan Arısoy Kaç Yaşında? Berhan Arısoy Aslen Nereli? Berhan Arısoy Hangi Burç?

Berhan Arısoy, 1 Ocak 1979 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ankaralı olan Berhan Arısoy, Oğlak burcudur.

Berhan Arısoy Kimdir?

Berhan Arısoy eğitimini Ankara’da tamamlamıştır. Berhan Arısoy ilkokulu Ankara’da, ortaokulu İzmir’de, liseyi ve üniversiteyi de Ankara’da okumuştur. Liseden mevzun olduktan sonra “Ankara Tıp Fakültesini” kazanan Berhan Arısoy 2002 yılında bitirerek doktor olmuş ve 5 yıllık ihtisas sonrasında 2008 senesinde fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı olmuştur. Müziğe 6 yaşında org çalarak başlayan Berhan Arısoy mecburi hizmet nedeniyle gittiği Hatay-Antakya’da 5 yıl kalarak yöre müziğini inceleme fırsatı bulmuştur.

2006-2007 yıllarında Ankara Radyo Ekin’de ve Radyo Umut’da Radyo programcısı olarak “Yakamoz” adlı programı hazırlayıp sunmuştur. 2007 yılından itibaren kendi ev stüdyosunda aranjeler yapmaya başlayan Berhan Arısoy’un, 2010 yılında ilk solo albüm çalışması “Gurbette anne”, bu tarzın dinleyicileri arasında geniş kabul görmüş, albümün içinden özellikle “Gurbette anne”, Çocuklar gibi”, Sen bir aysın” parçaları ön plana çıkmıştır. 2013 yılında “Alır başımı giderim” adlı single çalışması ve yine 2013 yılında soprano Seza Kırgız’ ın SESLER albümünde “Turnam gidersen Mardin’e ” adlı türküye düet yapmıştır.

Berhan Arısoy Albümleri

  • 2020 – İhanet Vakt
  • 2013 – Sesler
  • 2010 – Gurbette Anne
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler