Ana SayfaKimdirKıvanç Erginel Kimdir?

İlgili Postlar

Kıvanç Erginel Kimdir?

“Ah İstanbul” şarkısıyla çıkış yapan Kıvanç Erginel kimdir? Kıvanç Erginel kaç yaşında? Kıvanç Erginel albümleri neler? Kıvanç Erginel aslen nereli? Kıvanç Erginel hangi burç? Kıvanç Erginel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Kıvanç Erginel Kaç Yaşında? Kıvanç Erginel Aslen Nereli? Kıvanç Erginel Hangi Burç?

Kıvanç Erginel 1 Ocak 1986 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Kıvanç Erginel, Oğlak burcudur.

Kıvanç Erginel Kimdir?

Kıvanç Erginel eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlara dayanan Kıvanç Erginel,  2012 yılında Üsküdar Musiki Cemiyeti’ne katılmıştır. Koro ve solo performanslarının yanı sıra kendi şarkılarından oluşan özel repertuvarıyla da İstanbul’da pek çok sahnede sahne alan Kıvanç Erginel, seslendirdiği şarkılarla müzikseverlerin gönlünü fethetmeyi başarmıştır.

İstanbul şehri için hazırladığı ilk teklisi “Ah İstanbul” u dinleyicilerin beğenisine sunan Kıvanç Erginel dinleyiciler tarafından beğeniyle karşılanmıştır. Sözü ve bestesi Kıvanç Erginel’e ait “Ah İstanbul” un düzenlemesi Kıvanç Erginel ve Metehan Dada tarafından yapıldı.

Kıvanç Erginel Albümleri

  • 2020 – Ah İstanbul
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler