Ana SayfaKimdirDuygu Soylu Kimdir?

İlgili Postlar

Duygu Soylu Kimdir?

“Kara Elmas” albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Duygu Soylu kimdir? Duygu Soylu kaç yaşında? Duygu Soylu albümleri neler? Duygu Soylu aslen nereli? Duygu Soylu hangi burç? Duygu Soylu hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Duygu Soylu Kaç Yaşında? Duygu Soylu Aslen Nereli? Duygu Soylu Hangi Burç?

Duygu Soylu 1 Ocak 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Duygu Soylu, Oğlak burcudur.

Duygu Soylu Kimdir?

Duygu Soylu eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Kenan Doğulu’nun yapımcılığını üstlendiği, güçlü sesi ve kendine özgü yorumuyla müzik dünyasının en kuvvetli isimlerinden biri olmaya aday olan Duygu Soylu, “Kara Elmas “ismini verdiği albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Tüm düzenlemelerin Kenan Doğulu’ya ait olduğu dokuz eserin yer aldığı albümde sözleri Duygu Soylu’ya ait olan ‘Oldu Olacak’ ve ‘Kara Kaşık’ şarkılarının yanı sıra Kenan Doğulu’nun imzasını taşıyan ‘Rüzgar Gibi Geçti’, ‘İncilerin Dökülür’, ‘O İş Bende’, ‘Dediydin’, ‘Can Kenarı’ ve ‘Şımart Beni’ parçaları bulunuyor. Ayrıca albümde yer alan Tuğrul Eylül Cerrahoğlu, Ceylan Ertem, Kenan Doğulu ve Sadettin Dayıoğlu’nun sözlerini birlikte yazdığını ve müziğini Evrencan Gündüz’ün bestelediği ‘Senlensem Ya’ parçası da hit olmaya aday.

Duygu Soylu Albümleri

  • 2020 – Kara Elmas
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler