Ana SayfaKimdirAyberk Sürmel Kimdir?

İlgili Postlar

Ayberk Sürmel Kimdir?

“Konusuz” albümüyle önemli bir çıkış yakalayan Ayberk Sürmel kimdir? Ayberk Sürmel kaç yaşında? Ayberk Sürmel albümleri neler? Ayberk Sürmel aslen nereli? Ayberk Sürmel hangi burç? Ayberk Sürmel hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazık.

Ayberk Sürmel Kaç Yaşında? Ayberk Sürmel Aslen Nereli? Ayberk Sürmel Hangi Burç?

Ayberk Sürmel 20 Ağustos 1994 senesinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan genç müzisyen Ayberk Sürmel, Aslan burcudur.

Ayberk Sürmel Kimdir?

Ayberk Sürmel eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. İzmir Anadolu lisesinden mezun olduktan sonra “İzmir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü”nü kazanarak başarıyla mezun olan Ayberk Sürmel, “Akdeniz Üniversitesi Latin Dili ve Edebiyatı” bölümünde ikinci kez üniversite okumaktadır. Müziğe olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Ayberk Sürmel 8 yaşında gitar çalmaya başlamış ve davul, bas gitar,piyanoyla ile yola devam etmiştir. İzmir, Antalya ve Bodrum’da gruplarıyla ve solo performanslarıyla sahne alan Ayberk Sürmel “Obnoxious Racoons”, “Soft Rework” isimli müzik gruplarının da kurucu üyelerindendir. Ayrıca başarılı bir dövme sanatçısı olan Ayberk Sürmel  Route 66 Records ve Route 66 Tattoo’nun sahibidir.

Ayberk Sürmel Albümleri

  • 2020 -Konusuz
  • 2020 -Notasız
  • 2020 -Zamansız
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler