Ana SayfaÜnlülerOzan Doğulu, Sevgilisiyle Tatilde Objektiflere Yansıdı!

İlgili Postlar

Ozan Doğulu, Sevgilisiyle Tatilde Objektiflere Yansıdı!

Türkçe Pop müziğin en sevilen isimlerinden olan Ozan Doğulu sevenleriyle Türkiye’nin farklı noktalarında buluşmaya hız kesmeden devam ediyor. Uzun zamandır gündeme düşmeyen Ozan Doğulu Sevgilisiyle Tatilde Objektiflere Yansıdı!

Şarkıcı Kübra Hera Aslan, sevgilisi Ozan Doğulu’nun ailesiyle tatile çıktı. Ozan Doğulu, 2007’de evlendiği Ece Yosmaoğlu’ndan 2018 yazında boşanmıştı. Ayrılığa müzisyenin kendisinden 17 yaş küçük Kübra Hera Aslan’la ilişkisinin yol açtığı öne sürülmüştü. Bir süre sonra Aslan’la görüntü vermeye başlayan Doğulu, onu ailesiyle de tanıştırdı. Ünlü müzisyen, tatile de sevgilisi ve ailesiyle çıktı.

Şarkıcı Kübra Hera Aslan, sevgilisi Ozan Doğulu’nun ailesiyle tatile çıktı. Ozan Doğulu, 2007’de evlendiği Ece Yosmaoğlu’ndan 2018 yazında boşanmıştı. Ayrılığa müzisyenin kendisinden 17 yaş küçük Kübra Hera Aslan’la ilişkisinin yol açtığı öne sürülmüştü. Bir süre sonra Aslan’la görüntü vermeye başlayan Doğulu, onu ailesiyle de tanıştırdı. Ünlü müzisyen, tatile de sevgilisi ve ailesiyle çıktı. Bodrum’a giden Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan, önceki gün Türkbükü’ndeki Mavi Otel’in plajındaydı. Yanlarında Doğulu’nun kızları Arya, Lila ve Elya da vardı. Akşam saatlerinde onlara anne Serpil Doğulu da katıldı. Sevgilisiyle beraber denize giren Hera Aslan, düzgün fiziğiyle plajda ilgi odağı oldu.

Ozan Doğulu, Sevgilisiyle Tatilde Objektiflere Yansıdı!

Ozan Doğulu, Sevgilisiyle Tatilde Objektiflere Yansıdı!

Geçtiğimiz yılda Yılbaşı kutlamaları kapsamında başarılı müzisyen Ozan Doğulu ve genç kızların sevgilisi Cem Belevi Adana’nın en büyük eğlence ve alışveriş merkezi olan M1 Adana’da sevenleriyle buluşmuştu. Ozan Doğulu’nun müzikleri ve Cem Beleve’nin performansıyla Adanalılar unutulmaz bir Yılbaşı eğlencesi yaşamıştı.  Ozan Doğulu sahnede ilk kez “Adana’ya Gidek mi” türküsünü çalınca eğlence tavan yaptı. Adana ve çevre illerden gelen büyük kalabalık çılgınlar gibi eğlenmişti.

Uzun Zamandır Gündemde Olmayan Ozan Doğulu;

Bir süre sonra Aslan’la görüntü vermeye başlayan Doğulu, onu ailesiyle de tanıştırdı. Ünlü müzisyen, tatile de sevgilisi ve ailesiyle çıktı. Bodrum’a giden Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan, önceki gün Türkbükü’ndeki Mavi Otel’in plajındaydı. Yanlarında Doğulu’nun kızları Arya, Lila ve Elya da vardı. Akşam saatlerinde onlara anne Serpil Doğulu da katıldı. Sevgilisiyle beraber denize giren Hera Aslan, düzgün fiziğiyle plajda ilgi odağı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler