Ana SayfaÜnlülerMasterChef Eray'dan Olay Yaratacak Açıklama!

İlgili Postlar

MasterChef Eray’dan Olay Yaratacak Açıklama!

MasterChef Türkiye 2020, ilk haftasını geride bıraktı. Yarışmanın pazar akşamı yayınlanan bölümünde Sedat elenerek yarışmaya veda etti. Yarışmanın yeni bölümünde, yarışmaya yedeklerden Sefa katıldı. Haftanın ilk gününde kaptanlık oyunu oynandı. MasterChef 2020’nin 2. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi kaptan kazandı? Detaylar haberimizde….

Kaptanlık oyununda yaşanan gerginlikler ve heyecan ile birlikte gelen azim bu sefer Eray’da patladı. Yaptığı açıklamalarla gündeme oturan Eray, açıklamasıyla gündeme oturdu.

Eray; “Beni yem olarak görüyorlar!”

TV8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de ikinci haftanın kaptanlık oyunu oynandı ve takım kaptanları belli oldu. Mavi takım kaptanı, Kırmızı takım kaptanını belirledi ve takımlar kuruldu. Bu hafta farklı bir format uygulandı ve kaptanlar takımın yarışmacılarını seçtikten sonra bir düelloda karşı karşıya geldiler. Düelloyu kazanan kaptan oyunlarda takımına 5 dakika avantaj ödülünü kazandırmış oldu.

Kimler Eleme Potasına Düştü
Kimler Eleme Potasına Düştü

MAVİ TAKIM KAPTANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2. haftasının ilk gününde kaptanlık oyununda şefler, yarışmacılardan Islak Hamburger yapmalarını istedi. Yarışmaya yeni katılan Sefa ile birlikte 16 yarışmacı en iyi Islak hamburgeri yapıp mavi takım kaptanı olmak için yarıştılar. Bazı yarışmacılar yemeklerini zamanında yetiştiremedi.

EN İYİ HAMBURGERİ YAPAN UĞUR OLDU!

Uğur, yaptığı hamburgerle mavi takım kaptanı olmayı başardı. Kırmızı takım kaptanı olarak Uğur’un tercihi Özgül’den yana oldu ve takımlar kuruldu.

MasterChef Eray’dan Olay Yaratacak Açıklama!

MasterChef Türkiye’de dün akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Şeflerin verdiği ıslak hamburgeri en iyi yapan Uğur mavi takımın kaptanı oldu. Kırmızı takımın kaptanını belirleyen Uğur kendine rakip olarak Özgül’ü seçti.

Mavi Takım kaptanı Uğur, seçtiği yarışmacılar; Emir, Berk, Duygu, Gülşah, Ebru, Ayyüce ve Eray oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Özgül, seçtiği yarışmacılar; Barbaros, Furkan, Tanya, Esra, Serhat, Celal, ve Sefa oldu.

Mavi takıma en son seçilen Eray, kaptanlara tepki gösterdi. ‘Uğur beni seçtiği için mutlu değil, ben şu anda ortamı değiştirdim. Onların yaptıkları stratejileri boşa çıkaracağım. Onlar beni yem olarak aldılar. Hiç sıkıntı yok! Beni istedikleri kadar elemeye sokabilirler benim için problem yok‘ ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler