Ana SayfaÜnlülerHülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

56 yaşındaki başarılı oyuncu şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medya hesabından üzerindeki bornozuyla köpeğinin tüylerini taradığı anları hayranlarına sunmuştu. Avşar’ın derin bacak dekoltesi ise görenleri şaşkına çevirmişti. Oyuncu, şarkıcı ve sunucu Hülya Avşar, geçtiğimiz aylarda Etiler’de görüntülenmişti. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar, Riva’da bir çiftlik evi yaptırdığını söyledi. Avşar, konuyla ilgili “Benim bir hayalim buydu. Başladık, yavaş yavaş yapacağız” şeklinde konuşmuştu.

Hülya Avşar kimdir ?

Hülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu haliyle video paylaştı!

Balkonda Egzersiz!

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hülya Avşar, son paylaşımıyla yine beğeni topladı. İlerleyen yaşına rağmen hayatından eksik etmediği spor sayesinde fiziğini korumayı başaran Hülya Avşar, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Tenis oynarken ya da yüzerken çekilmiş video ve fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Avşar bu defa pandemi sürecini geçirdiği evinin balkonunda esneme hareketleri yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafı Hülya Avşar siyah beyaz paylaşmayı tercih etti. Avşar bununla da yetinmeyerek Instagram hesabının hikaye bölümünden kısa bir video paylaştı ve açmış olduğu bacağının üzerine eğilerek ne kadar esnek bir fiziğe sahip olduğunu gösterdi.

Hülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

Hülya Avşar, Balkonda Egzersiz Yaparken Görüntülendi!

Evlerinde de sosyal mesafeye dikkat ettiklerini söyleyen Avşar, “Biz evde de böyleyiz. Bunun hiç şakası yok” ifadelerini kullanmıştı. 26 Haziran’da başlayacak konser serisinde 3 defa sahne alacak olan Avşar, uzun süre ara vermesinin nedeninin yer bulamamak olduğunu dile getirmişti. Hülya Avşar, “Aslında ‘ara vermek’ demeyelim. Sahneye çıkacak yer bulmak çok zor. Seçici olmakta fayda var diye düşünüyorum” dedi.  Muhabirlerin, “Sahne ücretinizde indirim teklifi geldi mi?” sorusuna Hülya Avşar, “Geldi tabi doğal olarak ama açıkçası ben indirmedim. İndirime gitmedim. Yani onlar da aşırı bir istekte bulunmamışlardı” şeklinde yanıt vermişti.

Tenis oynarken ya da yüzerken çekilmiş video ve fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmaktan geri durmayan Avşar bu defa pandemi sürecini geçirdiği evinin balkonunda esneme hareketleri yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Kısa sürede çok sayıda beğeni alan fotoğrafı Hülya Avşar siyah beyaz paylaşmayı tercih etti. Avşar bununla da yetinmeyerek Instagram hesabının hikaye bölümünden kısa bir video paylaştı ve açmış olduğu bacağının üzerine eğilerek ne kadar esnek bir fiziğe sahip olduğunu gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler