Ana SayfaDedikoduHülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu haliyle video paylaşt

İlgili Postlar

Hülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu haliyle video paylaşt

56 yaşındaki başarılı oyuncu şarkıcı Hülya Avşar, sosyal medya hesabından üzerindeki bornozuyla köpeğinin tüylerini taradığı anları hayranlarına sundu. Avşar’ın derin bacak dekoltesi ise görenleri şaşkına çevirdi.

Hülya Avşar kimdir ?

Uzun zamandır  ekranlardan ayrı olan Hülya Avşar, yakın süre önce YouTube kanalı açarak ünlü isimleri davet etmeye başladı. Öte yandan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Hülya Avşar, son olarak bornozuyla çektirdiği videosunu paylaştı.

Bornozuyla köpeğinin tüylerini taradı

Dünyayı esiri altına alan koronavirüsten korunmak için günün tüm vaktini evde geçiren 56 yaşındaki Hülya Avşar, sosyal medya hesabından köpeğinin tüylerini tararken bir video paylaştı. Üzerindeki bornozla sosyal medya hesabından video paylaşan Avşar kızı, derin bacak dekoltesiyle herkesi şok etti. Hayatını spora adayan Avşar’ın kusursuz fiziği ise gözlerden kaçmadı.

“Anneler çocuklarını büyütmeli, eşler çalışmalı”

YouTube kanalında  içerik üretmeye başlayan Hülya Avşar, geçtiğimiz günlerde kızı Zehra Çilingiroğlu’nu kendisinin büyüttüğünü ve bakıcıya da karşı olduğunu söyleyerek “Çocuğumu her zaman kendim büyüttüm. Anneler çocuklarını kendi büyütmeli, eşler çalışmalı. Eski sistemciyim. Çünkü doğru sistem bu. Erkekler çalışmalı, eve para getirmeli, hem kendini iyi, hem de erkek olduğunu hissetmeli. Bakıcı sistemi tamamen yok olmalı. Ben ilkokuldan liseye kadar kızım Zehra’yı okula götürdüm, aldım” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler