Ana SayfaÜnlülerÖykü Karayel'in sıra dışı gelinliğinde dikkat çeken detay

İlgili Postlar

Öykü Karayel’in sıra dışı gelinliğinde dikkat çeken detay

Öykü Karayel’in sıra dışı gelinliğinde dikkat çeken detay. Can Bonomo ve Öykü Karayel, dün akşam muhteşem bir nikah töreni ile hayatlarını birleştirdi. Ünlü çiftin nikahında en dikkat çekici detay, Öykü Krarayel’in gelinliği oldu. Gelinlik, bir dünya yıldızının gelinliğini anımsattı. Detaylar haberimizde…

Can Bonomo ve Öykü Karayel Evlendi!

Öykü Karayel ve Can Bonomo evlendi

Ünlü oyuncu Öykü Karayel ve ünlü şarkıcı Can Bonomo, dün akşam Maçka Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşen nikah töreni ile birbirlerini ‘evet’ dedi. Nikaha 150 kişilik davetli katıldı. Damat Can Bonomo’nun nikah şahitleri menajeri Ece Çelebioğlu Yeşilbaş, prodüktörü ve yakın arkadaşı Can Saban, çocukluk arkadaşı Cem Cavez ve arkadaşı Ferhat Zamanpur, gelin Öykü Karayel’in nikah şahitleri ise yakın arkadaşları Süveybe Arifoğlu ve Milay Ezengin oldu.

Can Bonomo hakkında şok iddia: Tapınakçı mason dövmeleri taşıyor!

Öykü Karayel’in gelinliği

Gelin Öykü Karayel, nikah daveti gecesinde ikiz kardeşi Ezgi Karayel’in tasarımı olan bir gelinlik giydi. Karayel, sıra dışı gelinliğinde ikiz kardeşi ile birlikte çocukluk yıllarında çizdikleri resimleri kullandı.

Öykü Karayel Kimdir?

İşte Öykü Karayel’in gelinliği

Öykü Karayel’in gelinliği Angelina Jolie’nin gelinliğine benziyor

Öykü Karayel’in gelinliği, Angelina Jolie’nin gelinliğini anımsattı. Dünyaca ünlü yıldız Angelina Jolie de, Brad Pitt ile evlenirken giydiği gelinlikte çocuklarının çizdikleri resimleri kullanmıştı.

Can Bonomo Kimdir?

İşte Angelina Jolie’nin gelinliği

Angelina Jolie kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler