Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Adnan Oktar'ın yakalanma anının videosu ortaya çıktı! O anlar saniye...

İlgili Postlar

Son dakika: Adnan Oktar’ın yakalanma anının videosu ortaya çıktı! O anlar saniye saniye haberimizde…

Son dakika: Adnan Oktar’ın yakalanma videosu ortaya çıktı! Dün gözaltına alınan Adnan Oktar’ın kaçmak isterken yakalandığı anlara ait kamera görüntüleri ortaya çıktı. O anlar saniye saniye haberimizde…

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı!

Adnan Oktar nasıl gözaltına alındı?

Adnan Oktar, dün sabah saatlerinde toplamda 235 kişinin gözaltına alındığı, beş farklı ilde gerçekleştirilen oldukça geniş çaplı bir operasyon ile gözaltına alındı. Adnan Oktar, hakkında onlarca suçlama ile gözaltına alındı.

Adnan Oktar kimdir?

Adnan Oktar’ın kaçmaya çalıştığı video ortaya çıktı

Adnan Oktar’ın operasyondan kaçmak isterken yol ortasında durdurulup yakalandığı söylenmişti. Ancak, avukatı bu iddiayı yalanlamıştı. Adnan Oktar’ın kaçmak isterken çekilmiş videosu ortaya çıktı.

Adnan Oktar’ın cemaatinden gözaltına alınanlardan ilk itiraflar: Bir kadına 24 saatte 20 erkek tecavüz ediyordu!

Adnan Oktar, ‘başkedicik’ Didem Ürer ile birlikte kaçmaya çalıştı

Son anda operasyondan kaçmak isteyen Adnan Oktar, yanında ‘başkedicik’ olarak anılan Didem Ürer ile birlikte kaçmaya çalışıyordu. Ancak, polis ekipleri muazzam bir başarıya imza atarak kaçmaya çalışan Adnan Oktar’ın aracını yol ortasında durdurdu ve hem Adnan Oktar’ı, hem de Didem Ürer’i gözaltına aldı.

İşte Adnan Oktar’ın yakalanma anı videosu

https://www.youtube.com/watch?v=34kGSvCt5xA

Adnan Oktar ve ekibi hakkında yapılan suçlamalar şu şekilde:

Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması veya alıkonulması cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma, hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, kaçakçılıkla mücadele kanuna muhalefet, vergi usul kanununa muhalefet, rüşvet, eğitim ve öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi siyasi hakların kullanılmasının engellenmesi, ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin engellenmesine dair kanuna muhalefet.

Adnan Oktar, dün 235 kişi ile birlikte gözaltına alındı. Sabahın ilk saatlerinde İstanbul merkezli olarak beş farklı ilde gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyonda Adnan Oktar da gözaltına alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler