Ana SayfaÜnlülerEda Ece: Ünlü olmak için yapmadım!

İlgili Postlar

Eda Ece: Ünlü olmak için yapmadım!

Dizi ve filmlerin yıldız isimlerinden olan Eda Ece, kariyeri ve iş yaşamıyla ilgili açıklamalar yaptı. Oyuncu “Ünlü olmak için oyuncu olmadım” diyerek dikkat çekti.

Büyük beğeni toplayan Görümce filmiyle en son sinemada yer alan Eda Ece, bu proje sonrasında televizyon dizisi Yasak Elma kadrosunda dahil olmuştu. Her sezon projelerde yer alarak adından söz ettiren ve ekranlarda olan Eda Ece, ünlü olma noktasında farklı bir duruma dikkat çekti.

Eda Ece Talat Bulut için ilk defa konuştu!

“Oyuncu olduğum için ünlü oldum”

Hiçbir zaman ünlü olmak gibi bir durumunun olmadığını söyleyen Eda Ece, ‘Ünlü olmak için oyuncu olmadım, oyuncu olduğum için ünlü oldum’ diyerek duruma netlik getirdi.

Eda Ece kimdir?

“Tiyatro okudum”

Oyuncu olabilmek adına tiyatro okuduğunu ve bir dönem tiyatro sahnesinde de yer alan Eda Ece, “Aslında göz önünde olmak için yapmıyorum bu işi. Ben tiyatro okudum, tiyatroyu da ünlü olmak için yapmadım hiçbir zaman. Ben hikaye seviyorum. Okuyun bana, sabaha kadar dinlerim hikayeleri. Başka insanların hikayeleri benim için çok ilgi çekici çünkü. Meslek olarak bunu canlandırmak da haliyle bana çok anlamlı geliyor.” dedi.

“Televizyonda iş yapınca ünlü oluyorsun”

Televizyonda yer alan projeler ile ister istemez ünlü olunduğunu ve kendisi için de benzer bir durumun olduğunu belirten oyuncu, “Tiyatroda kalsam belki de ünlü olmazdım, televizyona bir iş yapınca ister istemez ünlü oluyorsun. Ünlü olmak aslında yaptığım işin yanında gelen bir durum yani ben ünlü olmak için oyuncu olmadım, oyuncu olduğum için ünlü oldum.” diyerek bu konuda dikkat çekti.

“Özgüven problemim yok”

”İki ablam var benim, 8 ve 10 yaş büyük benden. Babam da ileri yaşta. Ailede aklı başında ve olgun bir enerji içinde büyüdüğüm için herhalde, bu durum beni hayata kafa olarak biraz önden başlattı. Aynı zamanda ilgi odağı olarak büyüdüm ve hiç özgüven problemi yaşamadım.” diyerek aile yaşantısını anlatan oyuncu küçüklük dönemleri için de ”Aşırı dışa dönük bir çocuktum ben, şu anda bile öyle değilim. Sevdiğim insanlara çok sıcağım ama dışarıdan üçüncü bir kişi beni soğuk olarak tanımlar. Küçükken bu hiç böyle değildi. Yabancılara karşı da son derece dışa dönük ve hareketli bir çocuktum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler